• San Lorenzo
    23.6k
    Što mislite o rombu u slučaju dolaska Miereza? Od krila kvalitete za prvih 11 smo ostali na Špiki, a romb omogućava Miška, Ljubu/Bulata, Baturinu i Gabreka u prvih 11. Već smo u prošloj utakmici vidjeli kolko su Moha i Ljubo izlazili do protivničkog šesnaestercaCaptain America

A nadam se...nećemo valjda dati 3,5-4 milijuna za igrača da nam sjedi na klupi i ulazi u zadnjih 20 minuta.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Ima jedan free agent Francuz, stoper i lijevi bek, moze i desni
    Uopce nije neiskusan
    Cak je i imao problema sa koljenom, al 2018

Just saying
  • superhik
    12.1k
    Sve se pitam na što bi ličila ekipa da su se doveli svi ovi igrači za koje su ovdje izražene želje.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Da se i ja osvrnem na ove glasine Pjaca i Uremovic. Vidim da se dosta Uremovica kritizira iako nista nigdje nije jos sluzbeno.Mozda nisam realan za komentirati jer dolazim iz sredine kao i on ali mi nije jasno zasto za nekog pricati da je izdajnik kluba a ne znamo pozadinu prica? Ima li netko pouzdanu informaciju da je Dinamo bio u pregovorima s Uremovicem?Istina, ako ode u Hajduk po nekim parametrima je stvarno izdajnik kluba ali uzmimo u obzir da je dugo bio u B momcadi i da ga nijednom nisu gurnuli u 1. ekipu iako je realno mogao, normalno da se otisnuo za Biscanom u Ljubljanu tad i dalje u inozemstvo. Kao sto ste rekli nije bio clan 1. ekipe, gledajmo na ovo kao posao i da ne znamo dosta pozadinske price iza ovog, sta ako se on zeli vratiti u Hrvatsku i biti blize kuci a Hajduk je jedini zagrizao?

Druga stvar, vidim netko je napisao da nije mogao ni u Herthi igrati, ako se konstantno igranje u sezoni od 70-90 minuta gleda kao ne igranje onda ok.

I zadnje, ako je Pjaca izabrao Rijeku a ne Dinamo, je li i on izdajnik kluba koji ga je gurnuo dalje?

Zakljucak, nemam pojma jel Dinamo uopce bio zainteresiran i za Pjacu i Uremovica, ako nisu ni imali razgovor ne vidim problem. Osobno mislim da bi nam obojica odlicno dosla, doduse imam osjecaj da Pjaca u Rijeci moze biti zvijer a da bi u Dinamo imao pritisak, sto zbog ozljeda ponajvise (a mozda i ne bi naravno). Ja se samo nadam kraj ovih spomenutih stopera da ce se zadrzati Perkovica.
  • San Lorenzo
    23.6k

Vjerojatno bi izgledala bolje nego sad. :lol:
  • Marcinko
    803
    Luka Lukanić izgleda na posudbi u Zrinjskom.
  • Bosna86
    12.6k
    Sto se tiče insajdera i ovoga foruma, zapamtite ovo sto vam kažem…

Ono sto napišu Deda i Papastrumf je jedino relevantno… Ti ljudi ako nešto napišu, onda to napišu jer iskreno žele dobro Dinamu… Ovo sve ostalo je mjerenje neke stvari, uz dužno poštovanje svima
  • Infinity
    20.6k
    @Droljo do kad ces mu odusevljen komentirati i tjerati me na dodatna tri klika?
  • Droljo
    23.4k

Pa nije oduševljenje nego skroz kontra. Nemrem verovati kak je lud lik. Postalo mi smiješno nakon 11og profila.
  • Infinity
    20.6k
    Ne znam cemu ikakav komentar kad ce sve biti obrisano. Suzdrzite se svi ubuduce, samo mu dajete poticaj da se i dalje vraca, a dva dana ste cvilili zbog njegovih upisa.
  • Sunja86
    1.3k
    A ništa onda neka @deda i @Papastrumf bace bubu upravi da tamo u nekoj Bugarskoj, postoji tamo neki Despodov i da ova tema na forumu načisto eksplodira hehehe
  • Bosna86
    12.6k
    Kad bude 40 stranica po danu na temi Uprave kluba, tad će biti i Despodova… Dotad imamo unutarnje rezerve i nekih 60+ milja za igre prijestolja
  • Dinamouberalles
    241
    Ako mierez dodje ne treba se iznenadit kad baturinu probaju na lijevom krilu.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Ne vjerujem da će doći Mierez (iako ne bi imao ništa protiv) jer je on sada jedini napadač u Osijeku. Špoljarić je otišao u Mađarsku, u ZTE i ostao im je samo Mierez kao špica.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Ma ništa od njega, za tu lovu se okrenut stoperu i drugoj špici...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.