• Juznjak
    4.3k

Nisam rekao da nama Mierez treba nego sam usporedio rad naše uprave i uprave Osijeka u istoj ili sličnoj situaciji. Uvijek igrač može igrati gore, a mislim da neće problem biti na Mierezu zaključit ponaša li se isto kao prije ove situacije ili drugačije.
  • mali M
    8.1k
    ma baš o tome govorim.. njemu je glava u gorem stanju nego Petku. Čas je u euforiji, čas u depresiji, čas trči ko navijen, čas se durinja i vuće ko curica po terenu, čas zabije euro gol pa minutu kasnije 10 sivonjićevih promaši.. zato i kažem, neznam po čemu bi trebali skužiti jel nezadovoljan pa se drukčije ponaša...
  • Nemrem99
    50
    Ako ne dođe Mierez, doći će Brodić i to ce bit to od naših transfera čini mi se.
    *Uz Vidovića
  • ZadnjiSamPutaKažeŠoroveIsokake
    434
    Oni u upravi kad shvate da Dinamo nisu ovi i oni (Mamićevci i Boysi) tad ćemo dovest neke transfere, dok se oni budu bojkotirali između sebe , nema nama transfera.
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Veznog igrača vidim kao pod obavezno da dodje, Mišića treba odmoriti kad rezultat dopušta,Ljubo ce se rotirat na beku, tako da klasicni vezni igrac box to box vidim pod obavezno do kraja prijelaznog roka.

Bulatu sezona nakon ozljede biti ce oscilacija kod njega,Sucic još prezelen po prikazanom.

Miriši na Selahija u zadnjim sekundama prijelaznog roka ako Miško ispadne od Lilla.
  • Droljo
    18.8k
    Selahija za 10 mil + Janković? Ne hvala
  • Dinaminjo
    1.5k
    Mirisi na Zapera za 2-3 i self hi5 kak smo ga Hajduku ispod nosa ukrali..
  • Mr Anderson
    12.9k
    Ma nikakav Selahi. Od veznih iz HNL-a, van Dinama jedini dobar i zanimljiv vezni mi je bio Caceres iz Istre. Gdje je on uopće? Alaves?
  • Infinity
    19k
    @Klenx obrisan komentar. Mozemo svasta misliti, svasta pisati, al dajte barem malo neke pristojnosti.
  • Facke
    6.3k
    Ha Zaper je okej. Kolko sam sad precital Hajduk je nudil pol miljuna i to na rate. (Index objavil) Tulike o njihovoj financijske moci. Vjerovante s novcima od Mlakara pokrivaju dio place. A ko zna mozda je Uremovic krenul u pregovore s Hajdukem i onda produzil za Zagreb da cuje i nasu ponudu?! Pitam se kad budu sluzbene objavili Vidovica. I njemacki Kicker pise da je stvar resena.
  • Georg Koch
    6.3k
    Pisali smo svi o zeljama i ocekivanjima za transfere.
    Ocito su veliki sukobi u vrhu toliko preveliki da ce ispastati Dinamo i mi. Strasno sta se dogadja u klubu konstantni niz godina. I sad se vrari malo vatra koja je tinjala, ali gledaju je ugasiti. Mogli bi se mi srozati i sa zeljama i sa ocekivanjima. Ja evo nakon novih vijesti nista vise ne ocekujem. Zalim sebe, nas, Dinamo i Jakira u sta nas dovedose...za nepovjerovati!
  • Orc123
    12.6k
    Toliko o svekolikom branjenju Uprave, na kraju ce se sve vratiti na staro jer je Simic samo pijun tamo koji si ne moze nista pomoci. Doveden je samo da zamaze oci svima! Njega krivim samo sto ne izađe javno i ne veli kak stvari stoje! Radi svega toga patit ce Dinamo, rado takvih stvari normalno da ti se onda nadoveze i losa sreca, pa ti ne dođu igraci jer ce netko te pare na kraju zgrnituti u svoj dzep...bravo...samo nek nekolicina i dalje brani Upravu! Na kraju najvecu stetu ce snositi Dinamo i mi mali navijaci! Simic je trebao izac van sa peljavim vesom i sigurno bi BBB stali uz njega kao i svi realni navijaci! Da se klub pocisri od ljudi koji ocito zele opet zamraciti pare i ocito ne zele dobro Dinamu!
  • Georg Koch
    6.3k
    mislim da smo u opasnosti ne da se vratimo samo na staro, nego da se srozamo totalno.
    Tj u opasnosti jesmo, sta ce biti ne znam. Mislim da nam samo Bog moze pomoci, ali doslovno
  • Droljo
    18.8k
    Šta se čeka sa vidovićem? Zna li se šta?
  • Facke
    6.3k

Cekamo sluzbenu objavu. Prema Kickeru,Bildu, Germanijaku,SNu stvar je resena. Kaj cekaju neznam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.