• OsamŠest
    5.8k
    Da sam stranac i da čitam ovaj forum, mislio bi da je Hajduk postao preko noći Real Madrid.

Treba spustit loptu na zemlju. Doći će tko treba doć, i onda kad Jakirović da zeleno svijetlo.

Isto tako, bit ćemo ispred Real Madrida..
  • Mali Zeus
    18.8k
    Ne mogu vjerovat da ima ekipe koja prati crne kese. :D
  • Georg Koch
    6.3k
    ne mislim, gurali su doslo je vrime itd, da su stavili dobrodosao i sliku s aerodroma ne vjerujem
  • Georg Koch
    6.3k
    udjem oko tekmi nasih, i nekih vecih dogadjanja, cisto da vidim dokle ide ljudska glupost i bolest jer su oni zivi primjer toga.
  • CastAway1986
    3.5k
    Uremovic prema Hajduku a Sazonov u Torino! Jesmo li imali još kakvih stoperskih želja?
  • flexXy
    3k

Kakva je tocno steta napravljena klubu? Normalno da se znalo da mali ima problem sa koljenima, tog su bili svjesni i oni koji nisu imali rezultate ljecnickog pregleda. Zato je doveden na posudbu u Dinamo da se provjeri ima li smisla za njega dati tu lovu. A ovo pljuvanje po Simicu i svoje teorije zavjera ostavi za diskusiju sa ostalim mamicevcima
  • Maximo
    798
    Ne znam zašto to nisu ovaj put spomenuli
  • flexXy
    3k
    Koje plakanje za Uremovicem, nebi da smo propustili Rubena Diasa. Peric i Ristovski su 2 klase bolji igraci, Bosko takodjer ak se uspije vratit. Treba nam pojacanje u obrani a ne jos jedna popuna za kadar.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Ne znam zašto to nisu ovaj put spomenuliMaximo

Kako je išla točno ta priča?
  • Mali Zeus
    18.8k
    Imace Hajduk radi punom parom na dovodenju Dwspodova!Orc123

Di si to čuo ili vidio?
    Nije li im on malo preskup?
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    kao prvo ovu nisu teroije zavjere nego cinjenice. Sto se tice kumstva vidim dosta vas to negira i naziva “teorijama zavjera” malo se raspitajte ako ne vjerujete. Napravljena je ta steta da se dovode ozljedeni igraci i davaju ugovori koji nisu mal novac! Nije Dinamo al nassr da ima novce na bacanje. A samim time sto igrac ne prode ljecnicku kontrolu dobi crveno svjetlo a uprava da zeleno e to je zabrinjavajuce. Da jedan klub popout Dinama ima takav propust, sramota.
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Ljudi, nisam neki lik koji može ili treba glumiti lidera ili bogom danog navijačkog "Mesiju " pa da pokrećem neke revolucije ili linč. Dapače, običan sam navijač kojem je Dinamo sve u životu i pratim događanja oko kluba, vjerujem kao i većina Vas sa Zone. Još od prvog lipnja " refresham" Germanijak i ostale portale u nadi za pojačanjima, u strahu od odlazaka i slično. Ali imam jednu zamolbu za sve. I ja sam se ove godine par puta uhvatio kako se zanesen ili frustriran radom našeg kluba krenem baviti problematikom Tovara, njihovim kadrom, igračima, rezultatima i slično, tako da nemam pravo pretjerano palamuditi o tome.

Ali ja mislim da u ovom trenutku, mi uopće ne trebamo gledati što je tamo neki Uremović odabrao taj usrani klub prije našeg. Možda ga, uostalom nismo ni htjeli dovesti. Po čemu on to garantira da je trenutno pojačanje za nas? Ista je ovakva retorika bila i za Borevkovića prošlu sezonu, pa što se značajno dogodilo. Pričamo o igraču koji je bio na popisu reprezentacije na par okupljanja. Je, bio je, i igrao desnog beka u okolnostima gdje nije bilo boljeg. Igrao je u Rusiji koja je sve lošija liga i vidno pada, a nakon toga u nikad slabijoj Herthi koja je na kraju i ispala u " cvajtu". Ako je odabrao biti dio njihovog kluba a već je igrao za nas ranije, to neka govori o njemu samome. Mi smo ljudi Dinamo, najveći i najuspješniji hrvatski klub. Mi smo " TGV " koji " vuče hrvatski klupski nogomet već preko petnaest sezona. Rušili smo neke od najvećih europskih velikana u zadnjih par sezona i sada ćemo plakati jer nam je Hajduk " pokupio " Uremovića, Borevkovića ili Despodova ? Ajmo svi malo podrške, vjere, onog purgerskog zajedništva!! Kako je glasila poruka BBB u Puli prije par sezona?

" Kroz sve teške godine ostali vjerni onome što nam kroz vene protječe. "

Tu stajem.
  • Mali Zeus
    18.8k
    ↪flexXy kao prvo ovu nisu teroije zavjere nego cinjenice. Sto se tice kumstva vidim dosta vas to negira i naziva “teorijama zavjera” malo se raspitajte ako ne vjerujete. Napravljena je ta steta da se dovode ozljedeni igraci i davaju ugovori koji nisu mal novac! Nije Dinamo al nassr da ima novce na bacanje. A samim time sto igrac ne prode ljecnicku kontrolu dobi crveno svjetlo a uprava da zeleno e to je zabrinjavajuce. Da jedan klub popout Dinama ima takav propust, sramota.Miro Vugrinec

Znači ti tvrdiš da Šimić zbog kumstva ide direktno na štetu kluba?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.