• dumitrumitu
    2k
    Budući da putuje u split, čini se da je riješeno.
  • marcio amoroso
    53.2k
    Berlin Zagreb nema direktni let. Negdje mora presjesti.
  • OsamŠest
    8.2k
    @Papastrumf baci mig ak je naš :smile:
  • Keyser Soze
    20.7k
    Dakle, ajmo pretpostavit da ide u Hajduk, opet besplatno naravno. Znači oni su doveli Šarliju, Uremovića, Odjidju, Moufia i Dialloa sve za besplatno dok smo mi za prinove Francuza, Ukrajinca, Kaneka i Stojkovića dali oko 5 milijuna eura i sad zbog ozljede jedinog pravog pojačanja ostajemo na Miki koji jedini nešto igra od svih tih prinova dok Bernauer i Kaneko trunu na klupi.
    Radi se samo o pretpostavci da on dođe dolje.
  • Mlađi referent
    16.2k
    Ma jednostavno nemoguće da ide u Hajduk, a da mi nismo ni trepnuli

Razumijem da nam je uprava nesposobna, ali ovo bi graničilo sa SF.
  • nwankwo646
    1.2k
    Krace je vozit ST-ZG nego Berlin-Frankfurt (let za ZG) :rofl:
  • Sbkbbb
    500
    Po pričama iz Splita danas potpisuje sa njima, sad koliko ima istine vidjet ćemo, uglavnom ukoliko su nam i njega uzeli, nešto treba promijeniti.
  • Keyser Soze
    20.7k
    Itekako je moguće, transfer je besplatan, ovi reagiraju na tržištu za razliku od naših, svašta je tu realno za odigrat se.
  • Mali Zeus
    22k
    Prodali Mlakara, a kupuju Uremovića. Čisto sumnjam.
  • Dinaminjo
    2.4k
    Navodno Uremovic vise ne prati Dinamo na instagramu, a prije je..
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Mene taj Uremovic blago receno nije impresionirao. U reprezentaciji je izgledao solidno ono malo na beku okruzen kvalitetom. Iskustva ima, ali jel to to nisam siguran.
    Ako ode dolje nek se ponovi Borevkovic.
  • Krizy
    75.3k
    Šta nije on rekao nešto u smislu da je rano za povratak u HNL, pa nakon što nije uspio u dva prosječna kluba (198 minuta u Championshipu u prva 4 kola, pa ni minute više, pa 22 utakmice za Herthu i ispadanje iz bundeslige) sad se vraća :rofl:
  • Nogo
    12.5k
    Niste razmišljali da bi možda mogao u Osijek isto. Prodali Barišića...
  • Mlađi referent
    16.2k

Ali jeboga, tražimo stopera doslovno od početka ljeta. Pa je li moguće da doslovno zonaši mogu izvući 4-5 igrača koji te mogu ispast jeftini, a da ti daju instant kvalitetu dok naša čelična lady, mumija i šimićeva bilježnica nisu u stanju izbacit baš ništa inovativno i korisno?

Da ti sirotinjski klub ukrade igrača na deficitarnoj poziciji za dž, koji je bio reprezentativac jedno vrijeme i koji je igrao u tvom klubu je meni baš wow.
  • austrijanac
    13.3k

Sve ovo sto si tu nabrojao je glavni razlog zasto ne ocekujem vise nista o prinova/pojacanja
    Jednostavno kasnimo na sve, a i ne zna se tko pije tko placa.

Za 2 tjedna,novinski clanci kako je najvece pojacanje ostanak Menala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.