• Infinity
    19k
    Hajduk.

Jos spominju i Despodova. To bi me tek slomilo :broken:
  • OsamŠest
    5.8k
    Hajduk ima puno i dovoljno stopera, kao i bekova. Osim ako Leko vraća na 352, ali sumnjam.

Nama bi dobro došao, pogotovo u slučaju da Ristovski ostaje na stoperu, pa može desno sa Moharramijem. Ili obrnuto, Ristovski natrag desno, a Uremović na desnog stopera.

Sklonost ozljedama je poprilična, pa čisto da ne bude s te strane mačak u vreći. Inače kvalitetom je top za HNL. Ipak, volio bi vidjeti neku drugu opciju.
  • dumitrumitu
    1.5k
    Budući da putuje u split, čini se da je riješeno.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Berlin Zagreb nema direktni let. Negdje mora presjesti.
  • OsamŠest
    5.8k
    @Papastrumf baci mig ak je naš :smile:
  • Keyser Soze
    14.8k
    Dakle, ajmo pretpostavit da ide u Hajduk, opet besplatno naravno. Znači oni su doveli Šarliju, Uremovića, Odjidju, Moufia i Dialloa sve za besplatno dok smo mi za prinove Francuza, Ukrajinca, Kaneka i Stojkovića dali oko 5 milijuna eura i sad zbog ozljede jedinog pravog pojačanja ostajemo na Miki koji jedini nešto igra od svih tih prinova dok Bernauer i Kaneko trunu na klupi.
    Radi se samo o pretpostavci da on dođe dolje.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Ma jednostavno nemoguće da ide u Hajduk, a da mi nismo ni trepnuli

Razumijem da nam je uprava nesposobna, ali ovo bi graničilo sa SF.
  • nwankwo646
    645
    Krace je vozit ST-ZG nego Berlin-Frankfurt (let za ZG) :rofl:
  • Sbkbbb
    395
    Po pričama iz Splita danas potpisuje sa njima, sad koliko ima istine vidjet ćemo, uglavnom ukoliko su nam i njega uzeli, nešto treba promijeniti.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Itekako je moguće, transfer je besplatan, ovi reagiraju na tržištu za razliku od naših, svašta je tu realno za odigrat se.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Prodali Mlakara, a kupuju Uremovića. Čisto sumnjam.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Navodno Uremovic vise ne prati Dinamo na instagramu, a prije je..
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Mene taj Uremovic blago receno nije impresionirao. U reprezentaciji je izgledao solidno ono malo na beku okruzen kvalitetom. Iskustva ima, ali jel to to nisam siguran.
    Ako ode dolje nek se ponovi Borevkovic.
  • Krizy
    59.2k
    Šta nije on rekao nešto u smislu da je rano za povratak u HNL, pa nakon što nije uspio u dva prosječna kluba (198 minuta u Championshipu u prva 4 kola, pa ni minute više, pa 22 utakmice za Herthu i ispadanje iz bundeslige) sad se vraća :rofl:
  • Nogo
    8.4k
    Niste razmišljali da bi možda mogao u Osijek isto. Prodali Barišića...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.