• Jurki
    20.9k
    Vidovic je primarno 10tka..a ne krilo. Kaj bumo svim igracima nasli nove pozicije?
    Kaj s Riletom na stoperu i Ljubom na beku nije bilo dost kemijanja?
    Edit: i jos Emreli na krilu..a špica je.
  • hardek
    7.8k

Ne znam koliko je relevantan izvor, ali kažu Perković u Volendam možda na posudbu. Veliki upitnik šta se tu točno desilo oko njega ali možda mu ova posudba dobro dođe ako naši ne računaju na njega.
  • San Lorenzo
    23.6k

Jedan od prvih poteza u Rijeci ovog ljeta mu je bilo dovođenje Fruka i Pašalića, obojica šuteri...naša krila su Marin, Špikić, Kaneko i Rukavina...niti jedan nije ugroza za gol izvana...ja se unatoč svemu nekako optimistično/naivno nadam najboljem u ovih 9 dana. :confused:
  • ZGBhoy
    1.8k
    Volendam prodaje svog Lijevog Branica koji moze igrat i u Centrali obrane u Schalke, vjerovatno Mauro zamjena
  • Dinaminjo
    1.8k
    Kaj cemo mi povuc decke iz Brava ili ce svi dobiti prekomandu na branice pa kaj ispadne?
  • Jurki
    20.9k
    Od stopera su nam ostali.. Peric, Šutalo i Bernauer.. tanko jako tanko. Trebal bi nam barem jos jedan stoper. Zakaj se Mauru nije dala šansa…a perspektivni je stoper.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Nisam jedini, ali stvarno mi nije jasna situacija oko Perkovica. Po svim parametrima jedan od najtalentiranijih mladih branica u HNLu. Neobjasnjivo nestane kompletno s mape, imao je slabijih rola na beku sto nije njegova primarna pozicija i tesko moze bit razlog za tako brutalan otpis.
    Ne znam sta je tocno napravio da to zasluzi, ali bi volio znat :lol:
  • Jurki
    20.9k
    Nisu ista pozicija al jasna je poanta. Marinu je dana šansa u trecem navratu.. i jos je tu. Dok se Perkovica škartiralo odmah bez prilike.
    Nisu iste pozicije al ne kuzim.. jednom se da šansa 100 puta a drugoga neobjasnjivo otpises.
  • Ludovic IX
    10.2k
    karakter.. vjerojatno ne paše karakterom. nije isto igrat u istri i dinamu. i tu ne mislim samo na teren.
  • Jurki
    20.9k
    I jos spičiš 2 milje.
    Da bi reč rekel.. koji jeben posao.
  • Klenx
    9.7k
    Vezano za spominjanje Basela sa prethodne stranice.

Ovo ljeto su iskrcali 35 milja eura na transfere i odštete.

Pa ispali od Tobola :lol:
  • Dinaminjo
    1.8k

2 igraca od 10m su odmah transferirali dalje za 33 m.

Cini se da rade cijelu rekonstrukciju.
    Nemre to odmah profunkcionirat
  • Mali Zeus
    20k
    Jedan od prvih poteza u Rijeci ovog ljeta mu je bilo dovođenje Fruka i Pašalića, obojica šuteri...naša krila su Marin, Špikić, Kaneko i Rukavina...niti jedan nije ugroza za gol izvana...ja se unatoč svemu nekako optimistično/naivno nadam najboljem u ovih 9 dana. :confused:San Lorenzo

Najavljuju se dvojica, trojica. Bit će dobro da makar jedan dođe.
  • NORTE
    21.5k
    Nadam se da će dovest tog Vidovića iz Bayerna jer vidim da mu je pozicija lijevo krilo.
    Je li ga netko od vas gledao ikad?
    Je li Vidović pojačanje za dinamo?
  • miro
    8.1k
    Gledao sam ga samo u mladoj repki i vidi se da zna igrati i kombinirati, bolji je na lopti od svih kolega mu napadača iz U21 repke. Rekao bih da je s njim slično kao s Pašalićem u Rijeci, velik potencijal, e sad kako će se pokazat kod nas, tko zna, ali ako je posudba + mogućnost kupnje,onda je to za nas odlična prilika
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.