• blue heart 72
    2.4k
    Ako dođe i Vidović, a izgleda da bi tu moglo biti nečega doći ćemo u situaciju da ćemo se nafilati igračima sličnog profila, a po trenutnom stanju nećemo imati nikoga tko trpa. Pa mi od Dudua nismo imali pravog golgetera u momčadi
  • San Lorenzo
    19.9k
    Mislim da uprava ne razlikuje pojam prinove od pojačanja...Bernauer, Kaneko, Stojković, Kačavenda i eventualno Vidović su popuna kadra, Mihajličenko je pojačanje automatski jer je doslovno jedini lijevi bek u momčadi.
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Sve je to super i odlično zvuči ali tko će nam obranu igrat?Juznjak

Nisam mislio da ce svih 5 biti u istom trenu na terenu,već općenito igrači koji su tehnički dobri i da bi se trebali nagledati finog nogometa.
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    Slazem se milism da nam ne treba jos jedan vezni igrac. Treba nam stoper i ljevi bek. Sutalo i Peric su nazalost skloni ozljedama (da ih bar nemaju ove sezone ili sto manje) a na lijevom beku smo deficitarni. Pitanje kolko je Mihalichenko spreman isto, samim time Ljubicic mora na beka a puno je bolji kad igra na veznom bar po meni.
  • Mihaljević
    13.3k
    F4fqptRXkAAED3O?format=jpg&name=medium
    Naša nova pojačanja zadužila ozbiljne brojeve... Opravdajte ih dečki već danas , gazi srbende! Za Jakira!
  • Droljo
    18.7k
    Kako de slika u aci pas joj jebo mKujtim Shalla

Ovo i mene zanima.
  • Olmic
    5.1k
    Ako dode Vidovic nadam se da ce jednu tekmu krenut sa postavom

Misic Baturina
    Kacavenda Vidovic Stojkovic
    Petkovic
  • OsamŠest
    5.8k

Ili još ekstremnije :grin:

Petković
    Rukavina - Vidović - Stojković
    Baturina - Kačavenda
  • Olmic
    5.1k
    a tek

bulat baturina
    Rukavina vidovic stojkovic
    Kacavenda
  • dzg717
    1.2k
    Vidović dolazi
  • Hrc-Vg
    840
    Čitam sad da pregovaraju s Milanom i Napolijem oko Baturine. Dinamo traži 30 milja. Ako i njega prodaju nek svi fino idu u pm.
  • Olmic
    5.1k
    ma nece on jos nigdje i sam zna da mu je rano
  • Hrc-Vg
    840
    Pa otišao je Kova tim putem dok je bio i mlađi od njega…Možda se malom ne sviđa rasipanje momčadi i smjer u kojem idemo. Mi se kao navijači nadamo najboljem, a ovaj si možda misli: “ak Petko fakat ode s kim ću igrati”. A i Baturina mi se čini jako samozatajan, on mi djeluje kao netko tko ne voli da ja fokus očekivanja na njemu…Ne znam, možda brijem…
  • Hrc-Vg
    840
    Jel ko razmiškjao o Erliću: https://www.transfermarkt.com/martin-erlic/profil/spieler/357003

Znam da je zadrti Hajdukovac, ali pare rade čuda. Meni je on izvrstan stoper, nije bezveze odmah iza Joška i Šutala u repki
  • Facke
    6.3k

Nema sanse da njega kupimo. Odma zabi na to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.