• LeonianWrynn
    162
    Gledao sam Hajduk ove sezone protiv Dinama dvaput, protiv Paoka dvaput, i protiv Slavena na Poljudu

Rekao bih da je to tim koji bi s nekim 6/10 napadačem završio sezonu na 2./3. mjestu s otprilike 65 bodova, možda čak i malo manje

Nisu oni ne znam kaj, ali imaju Livaju koji je po meni igrač na razini jednog Mitrovića, nije onak world class, ali je jako jako dobar i nema šta raditi u ligi slaboj poput HNL -a

Zbog toga hajduk ima u sezoni puno prosječnih utakmica, koje bi inače završile jednim zasluženim remijem, ali trenutak individualne kvalitete (ili 2-3 trenutka) Livaje donese hajduku 3 boda

Na taj način su prošle sezone 4 puta dobili Varaždin, a ljudi koji su gledali utakmice su rekli da je Varaždin bio bolja momčad 3 od 4 puta.

Dakako da to nije dugoročno dobra formula i to vidimo u Europi, veći timovi ih uvijek izbace i tu ništa ne mogu

Ali su kao stvoreni za HNL, winning mašina i definitivno ih moramo ozbiljno shvatiti bez obzira na sve
  • Jurki
    18.7k
    danas jogurt puca ko kokica u gradu baroka.
    Sparina je ubitacna i cisto sumnjam da budu mogli igrat ikakav nogomet.
  • NitkoBitan
    30.1k
    Ako ima tko link za tovare nek sibne
  • blackbully
    4.5k
    imaju Livaju koji je po meni igrač na razini jednog MitrovićaLeonianWrynn

Odjava.
  • LeonianWrynn
    162
    danas jogurt puca ko kokica u gradu baroka.
    Sparina je ubitacna i cisto sumnjam da budu mogli igrat ikakav nogomet.
    Jurki

Daj Bože da si u pravu
  • Georg Koch
    6.4k
    Moze li nas Varazdin malo razveseliti, ima li nas jos optimista koji ocekuju kiks tovara :)
    Kiks tovara
    Sutra 11K i pobjeda hendikepom
  • Ivdzo11
    8.2k
    Brodić zabija 2 i pocetkom tjedna vec kod nas :grin:
  • Georg Koch
    6.4k
    Netko link za varazdin-hajduk?
  • Bruh
    1.1k
    Sviđa mi se ova logika Varaždina... pustit navijače Hajduka na domaću tribinu da pošalješ vlastitim igračima poruku da ne očekuju podršku ; )
  • Nolifer
    12.1k
    U ovoj pauzi za vodu opet je Leko imal slušalicu u uhu i sa nekim komuniciral. Ne znam jel smije to, sad dok je u kazni? Kažem ne znam, jer ne stignem sve pratiti
  • Mlađi referent
    13.8k
    Opet igraju drek i opet će dobit na individualnu kvalitetu Livaje
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Radi to odkad je dobio suspenziju, pa je valjda dopušteno
  • LeonianWrynn
    162
    Opet igraju drek i opet će dobit na individualnu kvalitetu LivajeMlađi referent

Tak će i titulu dobit ako mi ne budemo minimalno na razini prošle sezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube