• Smotanihaker
    883
    Ti baš imaš nešto opasno protiv Daria. Za dva igrača se zna da ih je htio dovesti ali Vlatka ga je stopirala.
  • Endeavour
    684

Vidim i dalje se vjeruje u ove bajke. Jedan član uprave će dogovoriti transfer, a drugi će stopirati…
  • Smotanihaker
    883
    Ti hoćeš reći da Šimić može dogovoriti bilo koji transfer na svoju ruku bez obzira na cijenu?
  • dumitrumitu
    1.5k
    Kako drugačije objasniti propadanje dva transfera nakon obavljenog iječničkog?
  • Crni86
    12.8k
    kao sto je vec navedeno vise puta u ovoj raspravi Šimić ima samo jedan glas u četveročlanoj upravi (glas od Perasice vrijedi duplo) tako da ja ne kuzim zasto se stalno prica simic simic, moraju svi skupa odgovarat i otic ako će rezultati biti losi.
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    Jel zna mozda neko kako je potpisan Kacavenda sobzirom da nije proso ljecnicke?
  • deda
    38.7k
    Posudba zato
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    Zasto dovodit ozljedenog igraca a klupa puna mladih nasih igraca? Ovako igrac iz drugog kluba uzima nasem igracu mjesto
  • Jurki
    18.5k
    Vidim i dalje se vjeruje u ove bajke. Jedan član uprave će dogovoriti transfer, a drugi će stopiratiEndeavour

Bilo to istina ili ne..ako nije sabotaza onda je nesposobnost.
    Nasa vrla i draga uprava je znala da nam kljucni igraci imaju ugovor na godinu dana i kaj su napravili..
    vidlo se da nam treba lijevi bek 2 sezone … kaj se napravilo?
    Vidlo se da nam je klupa na proljece pretanka kaj se napravilo?
    Bez obzira bila sabotaza vec dogovorenih poslova ili nesposobnost.

Oni moraju letiti van..
    princip je isti.. sve su ostalo nijanse
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Čemu paljba samo po Šimiću? A po predsjednici uprave i ostalim članovima ništa... Zanimljivo je da njih nitko ne spominje, a svi su se uhvatili samo Šimića.
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    Evo primjera svi su pljuvali Bandica i doso je Tomasevic. Danas za lose vodenje grada svi udaraju na Tomasevica nece na gradsku upravu i ostale.
  • dumitrumitu
    1.5k
    Zato što je bolji od naših igrača. Uostalom Kačavenda je iz dinamove škole.
  • Captain America
    20.4k
    Zanimljivo je da njih nitko ne spominje, a svi su se uhvatili samo Šimića.Teofil Kateran

Ljudi su očekivali ozbiljnije prinove od drugoligaškog stopera, desnog wing-backa iz prosječne japanske ekipe, zamjene Ante Ercega i defanzivnog veznog 9. kluba alžirske lige. Ovi ostali mamlazi ne znaju ni di se nalaze Alžir i Japan, a kako bi tek gledali igrače od tamo. Hypeala se famozna bilježnica, najavljivala pojačanja poput Kalulua, a 2 najveća pojačanja je i Mirkova Božica mogla dogovoriti.
  • Ludovic IX
    9.2k
    Naravno da volim kad imamo igrače sa imenom i prezimenom, sa karakterom kao orsa, ademi, livi ili sutalo. Ali ne robujem imenima. Prvenstvo hrvatske i 4.mjesto u LP nij3 nešto što će zadovoljiti takve igrače. I dobro što neće jer inače nebi u zadnjih 5 godina vidjeli toliko velikih pobjeda, toliko slavlja.

Ali kad ti i u recimo najjačem sastavu ti ne možeš biti ni treći u LP, onda razumijem da oni koji misle da mogu igrati na puno višem nivou od HNLa požele otici.

Mi smo imali sreće pa smo kostur ekipe držali 5 godina pa se skoro nije ni osjetilo odlazak olma, gvardijola, jakica ili majera.

U zadnjih 8 mjeseci je otišlo 5 igraca koji su činili taj kostur i osjetit ćemo to. I man city bi osjetio.

Ali dolazak stojketa i kace i nadam se još barem dva igrača koji mogu dati nešto više, uz ostanak petka, i mi ćemo opet biti jaki.

Nadam sw da ćemo za 5 godina pričati o ovim dečkima da su nam dali toliko radosti kao ovi prije njih.

Patetika. Možda. Ali dosta mi je negative ovdje. Ja vjerujem da ćemo slaviti velike pobjede već ove godine..
  • Jaro
    10.5k
    pa nije simic glavni nego perasica (na papiru, ko njoj sapce na uho ne znam) i ona ima 2 glasa ako zatreba prebrojavanje, makar - tesko posto ima ova 2 zetoncica kraj sebe... Krivnja sva na Simica, znamo odakle dolazi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.