ako mogu baš biti kreativan, black-out dres bi bio jeben i prodavao bi se kao lud, nešto ovakvo:
— Bosskovitz
Nema šanse da je za 2, 3 mjeseca na popustu. Pa prošlosezonski još nisu na popustu. — marcio amoroso
Kak ne razmeš? Ja govorim o svom osobnom izboru i ukusu kada bi kupovao dres dinama, samo plavi! Zato i velim da mi se ovaj čak i sviđa, a nije plavi. Jasno mi je da ak imamo tri dresa moraju bit druge boja hhaha... — Stihl
Plavi dres je lijep. Ja sam inače za više plavu boju, bez previše bijelih dijelova, ali sve u svemu, nije loše, dapače. Za drugi sam mislio da će biti baš rozi, ovo je više narančasto, ali puno ugodnija nijansa od one Diadorine. Nije baš dres kakve preferiram, ali mogu prihvatiti. No meni nema smisla monokromatski grb već na drugom dresu.
Sad čekam još treći crni i imam dojam da će taj biti najbolji :cool: — xavier
Rođo negdje gore sa suzom u oku prati ovu divotu od dresa. — Captain America
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.