Agramer86
Agramer86         

Mihaljević
Mihaljević         

Castore brutalan dizajn dresova ima , a što je još i važnije i bolje novce daje. Adidasu smo zadnja rupa na svirali + zadnji dobijemo dresove, npr. Besiktas dresove dobije početnom šestog mjeseca , a mi krajem sedmog... + osramotili su se neviđeno prije 3 godine kad su nama i Ispwichu dali iste gostujuće dresove (Slika 1). Dok Castore radi brutalne dresove bez obzira na jačinu kluba , bila to Sevilja (Slika 2) ili trećeligaš Charlton (Slika 3)... Castore je pun pogodak.
  Castore brutalan dizajn dresova ima , a što je još i važnije i bolje novce daje. Adidasu smo zadnja rupa na svirali + zadnji dobijemo dresove, npr. Besiktas dresove dobije početnom šestog mjeseca , a mi krajem sedmog... + osramotili su se neviđeno prije 3 godine kad su nama i Ispwichu dali iste gostujuće dresove (Slika 1). Dok Castore radi brutalne dresove bez obzira na jačinu kluba , bila to Sevilja (Slika 2) ili trećeligaš Charlton (Slika 3)... Castore je pun pogodak.       dZg1986
dZg1986         

Mali Zeus
Mali Zeus         
         Po meni napokon, Adidas je najveći brend sportske opreme čak smo imali i dobre dresove u ovih šest godina ali ponuda svih ostalih artikala odjeće je na razini trećeligaša. Pogledajte web shop Maribora kojem je isto Adidas sponzor, od desetina vrsta majica, trenirka i jakni personaliziranih samo za Maribor do nekoliko pidžama za bebe. Nadam se da će dolazak novog sponzora poboljšati i web shop koji je blago rečeno šlamperaj. — Agramer86
 dinamozivivjecno
dinamozivivjecno         

Bosskovitz
Bosskovitz         
         osramotili su se neviđeno prije 3 godine kad su nama i Ispwichu dali iste gostujuće dresove — PlavaSlavonija86d

badjibadara
badjibadara         
         Castore se moze vrhunski iskoristiti ako ima pameti i stila… — Bosskovitz
 Bosskovitz
Bosskovitz         
         Možeš ovo dodatno rasčlaniti kad uhvatiš vremena? — Žnidaršić

mali M
mali M         
          dZg1986
dZg1986         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.