• Hrc-Vg
    840

Jasno mi je to, al to ne znači da se trebamo bojati starijih igrača…Za dobre rezultate nam treba mix iskustva i mladosti, a nama sad u vezi pogotovo fali iskustva…Jedan Badelj ko opcija za odmoriti Mišića bi nam sjeo ko budali šamar…
  • veselko tenžera
    4.7k
    Pozdrav svim Dinamovcima gdje god bili! Pratim Zonu neko vrijeme, da se pročitati kvalitetnih stvari. Jedna stvar me inače iritira, nestrpljenje s našim igračima. Odgojen sam tako da o igračkim kvalitetama nekog igrača mogu misliti šta hoću, ali ako taj navuče sveti dres tada ima punu podršku. Kaneko, Francuz, Ukrajinac su tek stigli, odigrali su minimalno i već ih se otpisuje od dobrog dijela navijača. Ok za novinare koji preko njihovih leđa vode neke svoje ratove, ali u nama, navijačima svetog kluba ti dečki trebaju imati punu podršku. Na tribini, u birtijskoj raspravi, na tipkovnici. Izraziti skepsu ok, ali i dati podršku. Nikako ih križati na osnovu par poluvremena. Tako i Nevistić, Perić, Boško, Stojković, Kačavenda. U velike kopačke oni uskaču i trebaju vjetar u leđa. Siguran sam da dio njih prati Zonu. Gradimo novu generaciju kojoj želimo da nadmaši ovu koja je rekla svoje. Podrška igračima dok god je ponašanje i zalaganje na razini.
  • Fantom
    257
    ljubicic+drmic+fan shop+neka crna objava=kacavenda

ima smisla :monkey:
  • Hrc-Vg
    840
    Ja stvarno mislim da će prodati Petka. Išli su po Miereza koji ne bi došao osim da bude 1. napadač, uz to je baš tip napadača kojeg Jakir želi…I još danas turci pišu da je na lječničkom…Nadam se da griješim.
  • Facke
    6.3k

Turci piseju.. ha ha ha. Nega su vec u sto kluba preselili.
  • mali M
    8k
    Kaj hoče turci od ovog Dinama, pa raščohali bi nas ko pesi da mogu, Livi ,Orša, Petko, Ademi, Ivanušec, Šutalo, Drmić... Koga su još spominjali s turcima ove sezone?
  • Hrc-Vg
    840
    Imam baš loš osjećaj, bil mi je nekak čudan ispod sjevera u četvrtak…Jako ozbiljan…
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Samo da nam je petka zadrzati.
    Ako ode drmic onda se stvarno oslobađa dosta sredstava za poboljsani ugovor i da se petko umirovi kod nas
    Neka bude novi vođa i neka uvodi klince u dinamo
  • Joey Barton
    255
    Ako se ozbiljno spominje Mierez onda Petko definitivno odlazi, ali bi svakako predložio Sergeju da stisne Vlatku i ostave Petka još ovu sezonu.

Neka se riješe Drmića i poboljšaju ugovor Petku barem za još jednu sezonu, pa ga prodajte sljedeće ljeto gdje god on želi.
  • gledatelj
    985
    Ma za petka je već rečeno da se ne prodaje jer nema smisla za tako malo cifru koji mogu dobit. Ili će produžiti ili druge godine otići dzabe
  • jedan u nizu
    14.1k

zasto svi godinama misle da je nogomet igra gdje igra samo jedan napadac?
    godinama najpoulanija formacija je 4-3-3 gdje su ovo zapravo krilnni napadaci i jedna spica.
    kako u repki, tako i u dinamu.
    mi nazalost nemamo krilne napadace, imali smo kad je igrao Orsa.
    Ivanusec, Spikic nisu krilni napdaci vec krila. Sto znaci da nam spica ostaje sama. Petko nije tip napadaca za solo spicu, njemu treba ili jos jedan napadac ili dva krilna napadaca, koji ce ulaziti u 16ac, ali ne sa korner pozicija i 'coska' 16ca, vec ranije, gdje ce odvlaciti za sobom igrace unutra, otvarati prostor za bekove iz drugog plana prema korner zastavici.
    u tom slucaju imaju opciju na vlastito umijece driblati i pucati. odigrati na spicu (bilo po podu ili zraku), odigrati na beka u drugom planu ( i onda otic na gol na centarsut), ili odigrati povratnu na playmakera i na taj nacin se rijesit svog cuvara.

nama igra jednostavno izgleda isto godinama. Sada Misic i baturina ordiniraju na 30-40 min i cekaju priliku, dodaje se krilima, oni nazad njima, proba se doci do petka, ali on je okruzen sa 4 igraca pa lopta ide nazad i to je to. Jedino na individualnu kvalitetu ili ne kvalitetu protivnika tako uspijemo zabijati golove.

Zazivam taktiku sa dva napaadaca vec godinama, pogotovo sa igracem poput Petka.rasteretilo bi se njega, ukljucilo vise igraca u napad i razvuklo protivnicku obranu. Ovako se uvijek oslanjamo na individualce i protivnicku gresku, zato kiksamo kada protivnik malo jace stisne.

cak mislim da ne treba za to igrati sa 3 u obrani, vec sa dva centralna vezna. Misic i Baturina, misic malo povuceno, korektor i organizator napada. a Baturina naprije kao razigravac obojice napadaca i krila, te opcija za povratnu, dribling i sut. Nebi imali rupu u vezi, taj Baturina bi se morao drzati ipak malo dublje jer bi imali dvojicu naprijed. Krila bi pokrivala bocne pozicije, jer nebi bili toliko jako opterecni prema naprijed, i nebi se otvarao prostor za protivnike kada bi oni pokusalio uci u 16m. Trka bi bila bitnija, ta krila i Baturina bi se morali vracati brzim tempom, ali vjerujem da to nebi bio problem kada bi se njihov ofenzivni dio rasteretio.

Stoga, pottreban nam je napadac drugaciji od Petka, netko tko ce ulaziti u prostor, biti brz i zabijati golove. Mislim da bi Mierez bio odlican za to, bolji od Drmica koji je vec spor i nacet svugdje.

Zivim za dan kada ce se ta formacija ostvariti.

p.s. samo pogledajte ucinak nasih napadaca zadnjih 5 godina, ukljucujuci repku. Najbolji strijeci su Perisic u repki i Orsic kod nas, bas zato jer su oni koliko toliko bili ti krilni napadaci. Ta formacija je super, ali moras imati takve igrace (vinicius, neymar, mbape itd)

p.p.s mislim da bi u tom slucaju dosta napredovao i Topic, kada nebi ostao sam, mogao bi se razigrati i poceti zabijati golove. ovako je preneiskusan, ne moze doci do izrazaja, a uostalom, i drugaciji je tip napadaca od Petka.
  • diebalo77
    268
    Neka ostane za nedjelju i uzvrat protiv Sparte pa nek ide ako hoće
  • Georg Koch
    6.3k
    Drmic sa Ljubom danas na druzenju sa navijacima.
    Mislim da za sada ostaje Drma(valjda) po tome, da mu se dogovara transfer zar bi bas njega slali.
    Cak tipujem da ce poceti sutra od 1.minute
  • diebalo77
    268
    Imamo trenera a nema tko igrati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.