• Patrik11
    164
    Vrijedi svakog centa ako vjeruju u njega nema potrebe skrtariti zbog zadnje godine u ugovoru ako imaju priliku dovesti ogromnog talenta koji moze donjeti dosta klubu i kojeg mogu fino unovciti kasnije nek daju i 4 miliona ako treba
  • Mali Zeus
    18.2k
    Ima super ime i izgleda kao Khal Drogo. Kupiti odmah!
  • Mihaljević
    13.2k
    Ako ga žele Udinese i Lyon male šanse imamo , dosta puta dokazano ovog prijelaznog.
  • dumitrumitu
    1.5k
    Kakvu facu ima, da sam napadač bio bi me strah zabiti pored njega.
  • NB86
    16.9k
    Mi mu mozemo ponudit instant prvi tim, u lyonu bi bio rotacija sigurno, vjerovatno i u udinama
  • scooniepenn
    5.1k

Meni izgleda kao brat od Andyja Bare. :lol: Šalu na stranu baš je pojava.
  • morales
    232
    on i perić na stoperima niko iz skoka i prekida ne daje gol
  • Zagreb1992
    2.4k

A baš su Udine i Lyon top destinacija ono hahah...Ovdje može igrati europu, a tamo mu je vrhunac francuski kup i to je to ..Ovdje može biti standardan , a tamo grijati klupu..
  • NB86
    16.9k

Naravno da je lyon top destinacija naspram nas, pa satriano nas je odbio zbog bresta, svaki klub liga petice je atraktivniji od nas ali ima igraca koji su pametni i znaju da ce vecu sansu dobit ovdje, duze ce ih se trpit i da kroz europske nastupe mogu odradit top transfer dalje, samo to je jedan na 10 igraca, ostalih 9 ce izabrat igrat svaki vikend pred 40 tisuca ljudi protiv rennesa, nice, marseilla, monaca, itd.
  • Mihaljević
    13.2k
    Po mišljenju nas... Jesi vidio Satriana.. Izabrao je zadnje klubove u ligama petice prije nas... I to je surova realnost. Volio bi i ja da dođe , ali teško... Stojković ubačaj , Perić i Saba na skoku , garantira 10 golova ove sezone.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Ugovor mu istjece za godinu dana bio bi instant pojacanje direktna zamjena za sutala ne bi previse izgubili na kvaliteti ako bi uopcePatrik11

O Bože :monkey:

Na osnovu čega molim te zaključiš da bi nam bio instant pojačanje? Po ocjenama nije u top 10 igrača imenjaka iz Moskve. Ajde sto zaključiš da bi nam bio instant pojačanje nego još bubneš da ne bi izgubili na kvaliteti u odnosu na Šutala :monkey:

Ovi iz Amsterdama su baš bedaci. Daju nama 20 i nešto milijuna, a Sabu ne uzimaju za 2.
  • mali M
    7.9k
    e o tom ja pričam, za Stojkovića kažu da je prinova, tko zna ako se ikad razvije, ali ako dođe mladi Gruzijac to je instant pojačanje... to smo mi navijači dinama.. samo da ima stranu putovnicu i već je pojačanje..
  • Zagi
    10.5k
    Dobro kaj, optimističan je.
    Neutemeljeno optimističan ali bolje i to nego ovo raspoloženje zadnjih par mj.
  • Jurki
    18.3k
    ocito smo dosli do toga da se igraci prelagano proglasavaju bofl robom ili top pojacanjem.
    Oni koji nisu jos nist odigrali, a tu su .. su za otpis.. a one za koje smo jedva i culi su top pojacanja.
    i onda se cudimo Vlatkici kaj se nebre odluciti koji igrac valja a koji ne valja.
  • marcio amoroso
    43.1k

Ako netko dominira u klubu ranga Dinama ili malo lošijem onda je po meni pojačanje ili bar naznaka pojačanja. Ako je netko u svom klubu koji nije ništa bolji od Dinama najlošiji ili jedan od lošijih onda ga ne možeš prozvati top ili instant pojačanjem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.