Ja ne bih prodavao igrace top klubovima Belgije, top klubovima Turske, Salzburgu, Baselu, YB, Shakhtaru, Dynamu, Slaviji i slicnima, jer ih smatram konkurencijom u Europi. — Infinity
očito da nema jače ponude od Fenerbahčea iako je puno vise zaslužio. — Odglavedopetedindijete
Pa kaj nemre igrač reći dečki dajte neki klub iz petice. — Ali
Kakva turska , buraz — Ali
bolji klub od Fenera jer kvalitetom to zaslužuje ako već mora otići... — Fanboy
taj dečko zaslužuje bolji klub od Fenera.. — Fanboy
Golman koji zaslužuje daleko bolju ligu i klub, no šta je tu je, njegov izbor i želja. — Fanboy
Ajde da je odabrao bolji klub iz Europe .... mislim da je zaslužio bolje od Fenera — Nevo7
Razočaran sam jer mislim da je Livi zaslužio više i bolje tj. bolji klub. — deda
zato sam misljenja da zasluzuje i bolji klub i bolju ligu! — thomas22
Ja mu zelim bolji klub. Al da s Dinama u Fener ide, to nemrem razmeti. — Facke
zašto bi Livaković išao u trenutno po rezultatima lošiji klub od Dinama i ne toliko jaku Tursku ligu? — Sunja86
(ovo doduše nije bilo o Liviju, nego o Bjelici koji na kraju nije otišao u Fener, ali kako to već biva, raspravljalo se kao da jest)Mene stvarno muci sto ode u Fener. To je klub od kojeg sam zelio da budemo bolji — Infinity
postavlja se opet pitanje po čemu je to Fenerbahče bolji od Dinama? — Keyser Soze
Žao mi je što ide u Fenerbahce, klub koji nogometno nije neka stepenica iznad Dinama. — Bosskovitz
bio sam uvjeren da je period u kojem nam najbolji igrači odlaze u klubove poput fenerbahčea iza nas. — db-izbjeglica
Dakle, kad se sve zbroji i oduzme prosjek je nekih 25.000 gledatelja, što s obzirom na bazu navijača i veličinu Istanbula nisu brojke za pasti na dupe. — scooniepenn
Možeš to i tako gledati, ali kad znamo koliko je pravih Dinamovih navijača u Zagrebu i okolici onda bi prosjek s normalnim stadionom bio ne 4.500 nego 8.000 do 9.000. To je potpuno realno i prihvaćam okladu ako se jednom desi da dobijemo stadion. — scooniepenn
Imajući u vidu koliko navijača ima Fener samo u Istanbulu i koliki je to grad onda dolazimo do toga da to baš i nisu neke brojke. — scooniepenn
Inače, primarno sam htio pokazati da krcat stadion baš i nije kako se tu spominje. :blush: — scooniepenn
Kao sa nekog Livakovica boli briga za zbrajanje i oduzimanje svih cinjenica. On zna da u Dinamu igra pred 4.000, u Feneru ce pred 25.000 i to je sve sto ga zanima. — Infinity
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.