• dumitrumitu
    1.5k
    Mene zanima koliko će prilike Kaneko dobiti kod Jakirovića. MIslim da će nam desno krilo igrati Špikić i Menalo.
  • Olmic
    5.1k
    Ivanusec inzistira na odlasku.. isto kao Orsa, isto kao
    ademi. Dinamo se moze j..
  • Klenx
    8k
    Dinamo se moze j..Olmic

Ne treba nam para, da netko ima muda pa da zakuca ovakve kao Ivanušec na tribinu.
    Nek se prodaju za godinu ili dvije onda u "Feyenoorde".

4 godine Dinama, 6 mjeseci dobrog nogometa. I on bi van. Ajde.
  • Maximo
    799

Bilo bi šteta...jer ima kvalitetu
  • Krizy
    59.2k
    Ja bih prodao sve koji žele ići i krenuo sklapati momčad za sljedeće tri sezone.
  • Ivdzo11
    8k
    nismo za Majera imali nista, a i upitne su isplate za Sutalo negdje je pisano kako ce vjejr kroz ovu i iducu godinu biti isplacene polovice... Ali nebitno uglavnom budzet je rjesen s ovim transferima, europom i ostalim prihodima....

Vidit cemo sta ide do kraja roka... Ak dolaze stojkovic kacevenda, stoper, napadac moglo bi to ispast opet dobro
  • Captain America
    20.4k
    Dinamo se moze j..Olmic

Inzistirao je Orša i na Burnleyu pa se to stopiralo. Za 9 ga ne bi dao taman da mi sjedio na tribini i bio gori od Rukavine i Marina. Popusti sada njemu, za godinu dana ti može doć Kačavenda ili Stojković s nekom smiješnom ponudom i isto pritiskat klub da ga mora pustit.
  • mali M
    8k
    al ja ne kužim vas, pa brate mili šta bi vi da se dovede 15 novih igrača (od kojih ako može molim lepo 5 kapitalca)?!?! Što se tiče odlazaka, tako to bude kad se plješće svake godine kako smo zadržali reprezentativce pa ti se dogodi da dva-tri skupa odlete pa je drama. trebalo se jednog po jednog mjenjati.. šta je itko mislio da ćemo moć zaustaviti ili spriječiti odlazak šutala ili livija ili ivanušeca?!?! šta glumite sad nije mi jasno! jedino Petka se da nagovoriti da ostane viječno jer zna da mu šetanje nebu drugdje prošlo. I još jednom da se ponovi kad se pola tu ljudi igra menađerke: mi nemožemo dopeljati kalibar šutala, ivanušeca, livija! n e m o ž e m o. vi bi zamjenu za Šutala koji je koštao 20+mil. zbilja? zbilja? kako su vas mediji uzeli u žrvanj ove godine, a pola vas je nasjelo ko muhe bez glave...
  • scooniepenn
    5.1k

Ja bih dogovorio sastanak s njegovim vrlim menadzerom Naletilicem i njim, a razgovor bi tekao otprilike ovako:
    Ti si nama kljucan igrac za stvaranje novog Dinama, nudimo ti potpisivanje aneksa ugovora s kojim bi postao uz Petka najplaceniji igrac i vidimo te jos najmanje jednu sezonu s nama. Ta bi ti sezona mogla biti kljucna jer je na ljeto Euro, nametni se dodatno pa ce biti i ponuda jacih klubova od Feyenoorda. Ako on kaze, ali vrijeme mi je za iskorak, ne bih ostajao vise. Dobro ako je tako, dragi nas Marko nagovori Nizozemce da ponude 15 ili barem 12.5 plus 3.5 milje kroz realne bonuse i 20 posto od iduceg transfera. Ti si Luka nakon toga ekspresno slobodan pojuriti u obecanu Zemlju Tulipana. I to je to.
  • Infinity
    19k
    Ja bih prodao sve koji žele ići i krenuo sklapati momčad za sljedeće tri sezone.Krizy

I ja isto, ali jos prije dva mjeseca. Ovo sad je sve rezultat nerada i zakasnjelih reakcija. Cekajmo 15.8. Eto im 15.8.
  • Captain America
    20.4k
    mi nemožemo dopeljati kalibar šutala, ivanušeca, livija!mali M

Ja nisam vidio nikog da traži kalibar Ivanušeca jer ga se ne može dovest. Ali se može dovest kalibar igrača na krilo kakav je bio Boško Šutalo ili Ljubičić umjesto da gledamo suca kako maše zastavicom iste sekunde kad Špikić primi loptu.
  • Olmic
    5.1k
    perasica ima muda :)
  • DiddyGuela
    3.9k
    Ivanušec je vrlo ogranicen igrac. Tocnije, mislim da je on u Dinamu dosegao neke svoje krajnje limite i da ne moze bolje od ovoga. Kome nije jasno zasto ne mozemo dobiti vise od 10M€ za njega neka pogleda njegove igre u Europskim skupinama. Ako nema vremena bas za to, dovoljan je dvomec protiv AEKa.

Ono sto je najveci problem dinama u polju je taj sto mi odlaskom Orše i Ademija nemamo match winnera. Nije ni Orša tako cesto briljirao, ali je rjesavao utakmice na najkonkretniji moguci nacin, golovima!

Nitko od nasih 4-5 ofenzivaca iz prve postave nije strijelac. Sve su to manje ili vise spaneri, ali nema tko ugurat loptu u mrezu. To se vrlo jasno vidjelo protiv Gorice. I bit ce takvih utakmica jos ako ciljano ne dovedemo igraca koji zabija golove. Pa taman on bio netko tko ce kampirat u 16 metara i trpat odbijance.

Mi smo doveli Kaneka koji se tek mora pokazati a uskoro dolazi Stojkovic koji je vrhunski potencijal ali on nije ono sto mi trenutno trebamo i MORAMO imati. Ja sam svakako za taj transfer, ali on nam nece ni izbliza donesti prevagu protiv HNL bunkerasa.

Ako bi iz HNLa mogao birati, uzeo bi Miereza. Decko ima vrhunsku igru glavom iako je zapravo poprilicno smotan i lose se snalazi sa loptom u nogama. Zapravo on je sve ono sto nasi ofenzivci nisu. Bas iz tog razloga mislim da je taj PROFIL igraca nama potreban.

Naravno, tim bolje ako netko iz uprave vidi dalje od HNLa.
  • Fanboy
    3k
    Pa ako se Ivanušec planirao prodati, jel se onda nije mogao uzeti natrag Oršić kada je bio u ponudi ? Još smo na njemu zaradili u međuvremenu, a dobivaš klasu. Za to vrijeme Rukavina može na posudbu, a Marin za ono malo minuta može kao zamjena.
  • Common Sense
    1.2k
    Nažalost u pravu ste, čitava ova zbrka odraz je nepostojanja plana i loše odrađenih prethodnih transfernih rokova. Shvaćam i to da su se igrači koji su već duže vrijeme tu zasitili smjena trenera i stalnih potresa unutar i oko kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.