• Sunja86
    1.3k
    Kaneko,Marin,Menalo,Špikić,Stojković to su naše opcije na krilima ako Ivanušec ode,Bože pomozi
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Za HNL dovoljno, ali za nešto više u Europi kritično...
  • Zagi
    13.5k
    i Rukavina.
  • Captain America
    20.4k
    Za HNL dovoljno, ali za nešto više u Europi kritično...Teofil Kateran

Kako je to dovoljno za HNL? Već imaš Petka koji nije i nikad neće biti pravi napadač i ko će ti isporučivat golove? U današnjem nogometu su pozicije krila najvažnije za ofenzivu, a mi ostajemo na lijevonogom wing-backu za kojeg se nadaš da može bit desno krilo (priča smrdi na Bočkaja), Marinu koji bi bio beskoristan u Rudešu, Menalu čije limite svi znamo, Špikiću rođenom u zaleđu i 19-godišnjaku koji tek dolazi i kojem je Dinamo najveći protivnik protiv kojeg je igrao. Ne dovesti kapitalca na lijevo krilo bi bio pucanj u nogu i moguće stvarno dizanje ruku od naslova u ovogodišnjem HNLu.
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Pa smatram da nije dovoljno za Dinamo općenito i da nam treba jedno pravo desno i pravo lijevo krilo jer odlaskom Ivanušeca nemamo nijedno, ali za HNL smatram da je dovoljno jer gledajući najjače konkurente, Špikić je po meni bolji i od Sahitija i svih hajdukovih krila npr. Jedino kod Rijeke sada odskače Pašalić za kojeg mi je žao kaj nije došao kod nas.
  • morales
    232
    boze sacuvaj ako prodaju ivanuseca nek se gone svi u picku materinu,zardili vec 40 mil
  • Captain America
    20.4k
    za HNL smatram da je dovoljno jer gledajući najjače konkurente, Špikić je po meni bolji i od Sahitija i svih hajdukovih krilaTeofil Kateran

Vidjelo se protiv Gorice kako je bilo dovoljno, a to te čeka svaki vikend. Tovari su se zatvorili, a što onda očekivati od ostalih ekipa. Protiv Gorice je jedino Luka uspio nešto napraviti i sad ostaješ bez tog jedinog kvalitetnog krilnog igrača.
  • Teofil Kateran
    3.6k
    To je istina, ali mislim da će se Stojković uklopiti brzo jer on je odličan igrač i on će moći biti taj koji će raditi razliku (naravno ne još toliku kao Ivanušec). A i osobno vjerujem da Ivanušec neće otići.
  • Mihaljević
    14.2k
    Momci , evo recite mi...
    Gvardiol cca. 15M
    Majer cca. 4M
    Broz i Kova cca. 3M
    Šutalo 23M
    Ivanušec 9M.
    Livi 9M.

Ovo je 63M točno , vjerojatno sam i još nekog zaboravio... I da zadržimo Ivanušeca , mi svakako moramo dovesti nekoga , da ne možemo dati eto tom Morelosu 1,5 godišnje i Bog ga veselio , znamo da on garantira sigurno 15+ u HNLu... Ne kažem da to mora biti Morelos, ali igrač tog tipa, 25+ , stranac , golgeter , iskustva u Europi , isto mislim i za stopera... Baš me zanima kako planiraju nadoknaditi reprezentativne od 15+ milijuna...
  • morales
    232
    ko god misli da se moze nadoknadit odlazak ivanuseca,neznam koji je dinamo dosad pratio
  • DinoLeonix
    2k
    I dalje ne kužim plakanje za Ivanusecom. Teška bolikurcina, bezvoljan, nezainteresiran s željom da nestane iz Dinama. Izuzev Astane doma i Istre vani, ništa konkretno ja od njega nisam vidio.
  • Klenx
    9.8k
    Bez Livija, Šutala i Ivanušeca fali nam:
    - rezervni lijevi bek
    - stoper
    - osmica
    - jedno, a možda i dva lijeva krila
    - desetka kao zamjena Baturini

I to ako Jakirović oživi Drmića, te Špikiću i Kaneku ne tražimo zamjene. S Ristovskim na prirodnoj poziciji. Nisu uračunati dolasci Stojkovića i Kačavende.

Sa debelo zahuktanom sezonom, pri kraju prijelaznog roka.

Teško smeće od prijelaznog roka, vjerojatno najgori u modernoj povijesti kluba.
  • dumitrumitu
    1.7k
    Mene zanima koliko će prilike Kaneko dobiti kod Jakirovića. MIslim da će nam desno krilo igrati Špikić i Menalo.
  • Olmic
    5.5k
    Ivanusec inzistira na odlasku.. isto kao Orsa, isto kao
    ademi. Dinamo se moze j..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.