• Gelipter
    4.2k
    slazem se kolega sa svime - nažalost.
  • Ali
    2.7k
    Koliko nam je hnl loš, a to svi realni govore već godinama. Jedino dio medija trvenja o nikad zanimljivijem, ulaganjima sponzora, tv-prava...
    Hajduk pogledaš danas tablicu, 4-0-0 sa gol razlikom 8-1 ! Samo jedan gol i to od Dinama su primili u četiri utakmice... a onda ih raspali PAOK razbuca u 15 minuta zabije dva gola a mogao je još tri utrpati zadnjih pola sata...

Eto gdje smo, na razini moldavskog i ciparskog saveza, bravo za hdz i kusića i sve predsjednike klubova. Samo čekam naslove :" hrvatska plasmanom... zaradila milione...., evo koliko..."
    Mrs svi odreda...
  • Mihaljević
    13k
    Bubanja 0-1 protiv Rijeke, volio bi ga vidit kao zamjena Mišiću stvarno doktor, prošle godine Slavija nudila 2 milijuna za njega...
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Mene vise brine sto ja dugorocan plan ne vidim. Biscan i Simic traze RBS igru, a nisu u stanju osigurat takve igrace niti to znaju pripremit. Momcad nam je fizicki jadna, Biscan neobjasnjivo ignorira i otpisuje igrace. Imam osjecaj da mu je taj Vidovic kao Tudoru Zizic onomad. Nastave li ovako svi skupa negdje ce eksplodirat. Propusten naslov nije bauk, dogadalo se i prije samo sad ne vidim obnovu dok se na katu ne sredi.
  • ksapi
    4.9k
    Od cijelog vikenda u kojem se igraju cijele 4 tekme oni uspiju stavit dvije u isto vrijeme. Bolesno
  • blue heart 72
    2.2k
    pa dobro tri kluba koja igraju danas su igrala i u četvrtak Europu, tako da nije ništ čudno. Kaj su trebali nekoga staviti danas u 17 po toj vrućini?
  • ksapi
    4.9k

Ko te pita jel vrucina? Ni u jednoj ozbiljnoj ligi se to ne radi zbog toga.
  • Gelipter
    4.2k
    Je li moguće da se Kačavenda ozlijedio?! :scream:
  • blue heart 72
    2.2k
    Kačavenda zamjena
  • Mlađi referent
    12.9k
    Ovo nisu istine hahahahahha
  • Gelipter
    4.2k
    Nadajmo se da je iz predostrožnosti, da se ne želi riskirati pa je vani, a da nije nikaj ozbiljnije. Nek slobodno i Stojkovića izvadi van odma.
  • Mihaljević
    13k
    Msm da Kačavenda namjermo forsira zamjenu... Boji se jednostavno da mu ne propadne trasnsfer.
  • Ivdzo11
    6.8k
    Sta je bilo, bas nije mogao nastaviti ili?
  • dzg717
    1.2k
    A da mi kupimo Caktasa?
  • San Lorenzo
    19.5k

Nismo vidjeli, samo je bila grafika da je ušao Goričan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.