• Common Sense
    1.3k
    Za Kačavendu je naš liječnički sektor rekao da koljeno nije dobro, i on sam dok igra povremeno osjeća zatezanje i bolove u igri. Tko zna kad će se (i ako će se) oporaviti...
  • Benito
    1.3k
    Ako se ovaj sad ozljedio i ako je istina da Stojkovića baš i ne žele trenutno, znači opet ništa od pojačanja...
  • Common Sense
    1.3k
    Kod nas se ne zna tko pije, a tko plaća. Svaki član uprave radi na svoku ruku. Perasica želi Stojkovića, ali ne i Kačavendu, zbog gore navedenog razloga. Bišćan i Šimić bi htjeli Kačavendu, ali ne i Stojkovića jer u njemu ne vide dovoljno potencijala (?!)
  • xavier
    12.1k
    Kod nas se ne zna tko pije, a tko plaća. Svaki član uprave radi na svoku ruku. Perasica želi Stojkovića, ali ne i Kačavendu, zbog gore navedenog razloga. Bišćan i Šimić bi htjeli Kačavendu, ali ne i Stojkovića jer u njemu ne vide dovoljno potencijala (?!)Common Sense

A ti sve to znaš kako? Još jedan insajder?
  • vjeko1701
    17.7k
    Pročitao od Lesičkog
  • Svi na Sjever
    3k
    Pasalic opet eurogol, steta da ga Biscan nije prepoznao za rotaciju a imao je uvid u njega.
  • Efes Pilsen
    12.4k
    I to sa Spikiceve pozicije :lol: S tim da je Spikic bolje placen :rofl:
  • Common Sense
    1.3k
    Nisu to nikakve novosti.

Vezano za Lesičkog, prozivalo ga se za pesimizam i pretjerane kritike prema upravi. Sve što je napisao je istina, a sve njegove pesimistične prognoze koje je još u svibnju/lipnju izjavio su se obistinile.
  • db-izbjeglica
    18.1k
    3.3k
    I to sa Spikiceve pozicije :lol: S tim da je Spikic bolje placen :rofl:
    Efes Pilsen

Joj daj molim te... a koliko puta je taj pasalic uspio završiti u zaleđu? :lol:
  • NB86
    17.1k
    Lesicki je sirio dezinformacije, siri ih i dalje, prognoze njegove me ne zanimaju
  • Svi na Sjever
    3k
    Perasica želi Stojkovića, ali ne i Kačavendu, zbog gore navedenog razloga. Bišćan i Šimić bi htjeli Kačavendu, ali ne i Stojkovića jer u njemu ne vide dovoljno potencijala (?!)Common Sense

Ovo ako je istina onda je to katastrofa, Stojkovic s 19 godina jednako koristi obje noge,dosta trči kolko vidim,vižljast,dobar prekid,tehnicki dobar,smisao za igru.

On u paru s Baturinom i Petkovim stilom igre jos za klasu jaci igrac kod nas.
  • xavier
    12.1k
    Vezano za Lesičkog, prozivalo ga se za pesimizam i pretjerane kritike prema upravi.Common Sense

Kakav pesimizam? Čovjek je narcisoidni lažljivac koji je već 5 puta promijenio "stranu". Ne vjerujem mu da napiše kako će sunce izaći ujutro.
  • Ivdzo11
    8.2k
    Da mi je samo vidit tog lika koji kaze da nije Stojkovic trenutno za Dinamo....
  • marcio amoroso
    44.9k
    Ovaj Čavlina umjesto da je sve bolji on sve gori. Primi gol u bliži kut bez problema.
  • Georg Koch
    6.5k
    Kako bi mi igrali da nam je Jakir na klupi...strasno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention