• Infinity
    19.5k
    Ako Shakhtar ne uzme bod u grupi, bit ce nam dovoljno da se ponovi 20/21. Mogu cak i uzeti bod, ako budemo bodovno izjednaceni bit cemo ispred njih.
  • Bosskovitz
    19k

Ne postoji nacin da nas kazne za ono sto je bilo u Ateni jer se nije dogodilo ni na stadionu ni za vrijeme utakmice. Ono kaj jedino mogu, to su i napravili - proglasili nasa gostovanja visokim rizikom. To nije kazna kao takva, to je proceduralna stvar koju su iskoristili da posalju poruku - nema uz nju ni novčane kazne, ni uvjetne ni nicega sto je zapravo kazna, samo procjena rizika.

Glavom kroz zid, ali jbg.
  • DiddyGuela
    4.2k
    Globan je gostovao na podcast Tribina prije par dana. Dobar dio podcasta je protekao u raspravi o koeficijentu i novom formatu EU natjecanja.

Svakako preporucam pogledati. Ne radi se tu samo o direktnom plasmanu ili ne, bitno je i zbog rezanja krila nekim drugim ekipama u HNLu.
  • NORTE
    19.5k
    Mnogi navijači kao da se boje napisati - Bišćan je kriv za neuspjeh!
    Kao i za nekorištenje dobrih igrača s klupe.
    Uprava također jer je dopustila odlaske nekih igrača i nije dovela prava pojačanja (na vrijeme).

Feyenord je u prvom potu u LP, je li to garancija prolaska grupe?IstinaZaDinamo
    Svjestan si valjda si upravo usporedio kruške i jabuke.

Uefinom reformom u 1.pot Lige prvaka ulaze razni Feyenoordi i Benfice, a npr. Arsenali i Interi ne, jer nisu prvaci.
    Toga u EL i KL nema.
  • db-izbjeglica
    18.3k
    Ako Shakhtar ne uzme bod u grupi, bit ce nam dovoljno da se ponovi 20/21. Mogu cak i uzeti bod, ako budemo bodovno izjednaceni bit cemo ispred njih.Infinity

pa to je 1/4 finale europa lige = najbolji učinak ikad, a i uz sve to...shaktar mora odigrati groznu LP-a.
  • Bosskovitz
    19k
    Nema veze gube il' pobjeđuju!masacusec

Itekako ima veze gube ili pobjeđuju, mi smo nogometni klub i to ne bilo koji nogometni klub, nego Dinamo Zagreb - najveći nogometni klub u povijesti Hrvatske. Nismo to postali zato kaj nije bilo bitno kakav je rezultat, nego zato kaj 112 godina težimo tome da budem najbolji, unatoč svima i svemu.

Pjesma ide ‘Nema veze gube il’ pobjeđuju, mi smo uvijek tu” jer ne govori o tome da je svejedno gube li ili pobjeđuju nego da ćemo biti uz klub gubili ili pobjeđivali. I bit ćemo uz klub, ali pobjede - šampionski mentalitet - to je core našeg kluba i standard koji moramo čuvati.
  • über alles
    2k
    Ja ocekivo dvije godine. Steta za Prag ,al kaje tu je.
  • NitkoBitan
    31.3k
    Ako su visokorizicne Dinamove gostujuce utakmice onda su i domace pa nek nam ne dolaze ni gostujuci navijaci.
  • DiddyGuela
    4.2k
    Jel ima netko podatak o primljenim golovima u zadnjih 10 minuta ove kalendarske godine?

Najprije mi na pamet padaju Gorica,Šibenik,Istra u vrijeme Čačića...pa sada i Haj i AEK 2x.

Vrlo indikativno. Sigurno da su prvi na udaru oni koji vode i treniraju ekipu ali ocito je problem i u igracima. Manjak liderstva, manjak odlucnosti... kako god. Ne znam.
  • Mlađi referent
    14.2k

I protiv Rijeke na Rujevici kad je Marin dao.. primilo se još 2-3 u zadnjih 10ak minuta, siguran sam. A možda i nije, mislim da si ih nabrojao sve kad proletim Sofu ovak na brzinu
  • San Lorenzo
    21.6k

Zabila nam je Rijeka u nadoknadi, zabila nam je i Loksa na Bišćanovom debiju, ali smo imali sreće jer je bilo zaleđe...isto korner i to...prije 4 mjeseca...
  • DiddyGuela
    4.2k
    Eto, sada vec imamo neki ozbiljniji uzorak.

Trebalo bi obratit paznju na taj podatak. Naravno, moze ti i protivnik zabiti u 90. minuti kao sto je npr. Menalo zabio za 3 boda protiv Lokse na otvaranju prosle sezone. Ali cini mi se kako puno cesce mi dobijemo u 90. nego sto zabijemo gol. Cak i unutar HNLa cini mi se.
  • marcio amoroso
    45.7k
    Koliko smo uštedili? Zna li se šta?
  • San Lorenzo
    21.6k

Vjerojatno je jeftinije organizirat utakmicu Konfekcijske lige nego Lige prvaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet