• Mihaljević
    10.3k
    Istina , al nmg zamislit takav mali grb na rukavu tako velikog kluba. Osijek i Rijeku da maznemo preporodili bi se.
  • dZg1986
    520
    To bi stvarno bilo najbolje. 50% neki bogatas, ali uz nekakve garancije da se ne dogodi nesto slicno Vardaru.
  • xavier
    12.1k
    Danas prije utakmica sam bio savršeno miran. Nadao sam se najboljem, ali nisam to očekivao. Drugim riječima, mislio sam da ne mogu doživjeti šok i razočaranje kakvo sam doživio. I naravno da se opet to dogodilo...flashback iz nekih prošlih vremena.

Jesam li zadovoljan trenerom? Nisam nikako zadovoljan izostankom izmjena zadnjih 5 minuta da se razbije ritam. Sama utakmica nije bila loša. Da, imali su Grci prilike i Livaković nas je izvlačio, ali nemojmo zaboraviti da je puno ljudi ionako unaprijed otpisalo bilo kakve šanse. I na kraju smo bili bolji od očekivanja (što je na žalost donijelo još veće razočaranje).

No da dođemo i do nepopularnog mišljenja. Ja i dalje ne bih mijenjao Bišćana. Da, ovi padovi i preokreti su učestali i jednom ili dvaput možeš "ne imati sreće", ali nakon toga to više nema veze sa srećom. No koga bi vi doveli u ovom trenutku?

Ja bih apsolutni ostavio Bišćana barem do reprezentativne pauze. Pa nismo ispali od no name kluba nego od prvaka Grčke. Znači li to da sam zadovoljan? Apsolutno ne, ali jednostavno ne mislio da je vrijeme za promjenu trenera. Barem ne još...
  • Olmic
    3.7k
    uprava je nakon prve tekme vec trebala razmisljat koga postavit ako ova tekma zavrsi kako je danas zavrsila..
  • marcio amoroso
    37.5k
    Ja Bišćana također ne bi mijenjao ako će dobiti kadar kakav želi.

Ovaj kadar mu ne bi dao dalje u ruke. Sad je tu puno uvrijeđenih i mogu samo zamisliti kako su motivirani ovi koji nisu dobili ni minute danas, a imali smo još 4 zamjene.

Igor da, ali uz potpuni remont momčadi. Ako se planira ovako dalje onda mora doći novi trener jer on ovoj momčadi više ne može pomoći.
  • miro
    4.7k
    I ja sam na tom tragu, nema LP, prodaj sve za koje možeš dobit dobru lovu i kojima se ide.

Nakon toga,.gradi ispočetka

To su bolni rezovi, ali mislim da moramo krenut u tom smjeru
  • mniokl
    283
    Sve pet ali to se trebalo raditi prije par mjeseci,ne sada par dana prije kraja prijelaznog roka.Nisam siguran da je vremena vise za ista novog graditi.Ali to je i Biscan trebao odavno iskomunicirati s upravom,a ne ko da se probudio iz zimskog sna.
  • The Undertaker
    5.9k
    Neiskusna Uprava, neiskusan trener i sad još dovesti neiskusne igrače. Što bi moglo poći krivo?

Ko da gledam Hajduk 2011.

Ali, u nečemu se slažem. Ribu treba početi čistiti od vrha. Skupština, formiranje organa kluba, Statut pa onda dalje.
  • miro
    4.7k
    Ma, meni se čini da nas čeka teških par godina, ali ako je to cijena da imamo zdrav klub onda sam cijelim srcem za
  • Jaro
    7.7k
    ako će dobiti kadar kakav želi.marcio amoroso

Niti jedan trener niti u jednom trenutku u Dinamu nece dobiti kadar koji zeli vec onaj koji ima, te eventualno malo izmjeniti po mogucnostima i tome se mora prilagoditi, a ne otpisati trecinu kadra i pokloniti okolo, trecinu koristiti, a trecinu zakovati nanklupu bez mogucnosti ulaska ni 10-20 min po utakmici.
    Onda stedi i na avionu, pa vodi 11 igraca na gostovanja - kaj ce ti ostatak?
  • Captain America
    18k
    Mjesec dana se dogovara Loxiće. Ne očekujem nikakve nove igrače, zamjenu za reprezentativce, a ni pedalu Bišćanu. Prvo jer treba platit otpremninu, a drugo jer su govorili da im je on najveće pojačanje pa će pokazati svu nesposobnost ako najveće pojačanje maknu nakon 4 mjeseca.
  • mniokl
    283
    Mozda jos ima dovoljno vremena ali kao sto rekoh meni bi bilo logicno da su uprava i trener to iskomunicirali odavno.Po javnim istupima trenera reko bi da nisu.
  • marcio amoroso
    37.5k

Ma teške borbe su u upravi, a Igor je tu najebao. Doduše svojom tvrdoglavošću i svojom krivicom.
  • LovroZG
    1.3k
    Zamjene i prekidi su elementarne stvari. Ak se to ne može sredit, onda nisam siguran da Biščan može postić rezultat s kadrom kakav želi jer to nije ono što ga trenutno koči.

Jasno je naravno da bi, ak će se ić u smjenu, zamjena trebala bit kvalitetna, a ne bilo tko samo da se mijenja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.