• Kujtim Shalla
    5.6k
    meni tvoje mišljenje nije bitno odmah da ti kažem, onako ako ti se ne svidja, ne slažeš se, nemoj gubiti vrijeme na mene, predjes preko mog posta kao i ja što predjem preko mnogih stvari. Za sad sve što sam napisao nije ni neistina dok se ne pokaže suprotno.
  • Mihaljević
    13.3k
    Velika su njih dvojica imena nema tu priče igračine obojica, po meni Stojković pojačanje instant, ali dugo dugo nismo vidili stranca , koji direkt iz liga petica dolazi u Dinamo, zadnji je bio Theo valjda , baš sam očekivao da će pod Šimićem biti stranih pojačanja, pogotovo nakon onog članka sa L' quipea ... A za 2 tjedna kraj prijelaznog roka , mi nismo ni luk jeli ni luk mirisali.
  • Infinity
    19k
    Doveli smo prosle sezone Sutala iz Atalante.
  • vjeko1701
    16.6k
    Al *ebem ti teren u Šibeniku. B. Šutalo bi nam bio još prošle sezone ogromno pojačanje a ove već sad stup obrane, u to sam siguran.
  • Zagi
    10.7k
    Sigurno.
    Ja im to ne mogu nikako oprostiti i najomraženija su mi HNL ekipa ako ne računamo očitu.

Nagledao sam se svakavih hnl kaljuža kroz godine ali u 2023 imat onakav teren je jednostavno nedopustivo.
  • vjeko1701
    16.6k
    Ma vidi sad Koprivnicu...jbt, svi dobili besplatno terene i niti trunku truda ne ulažu u održavanje. Kako sam napisao, ako se nekome igrač ozlijedi radi tvog lošeg terena, lijepo u pravila da si mu dužan isplaćivati plaću dok god traje oporavak.

Pa da vidimo kolko bi neki klubovi izdržali da moraju pola godine plaćati Dinamovog igrača...i dal bi im bilo jeftinije pošteno održavati teren.
  • CastAway1986
    3.5k
    Kaneko nezna gdje se nalazi kad je na terenu...
  • Ivdzo11
    7.9k
    Germanijak doznaje: Pao dogovor Dinama i Ajaxa, Šutalo u nedjelju u Amsterdamu

Najviše energije tijekom pregovora potrošeno je na dinamiku plaćanja. Ajax je htio platiti u tri godišnje rate, dok je Dinamo inzistirao da se sva odšteta isplati u dvije godine. Kada su to riješili kompromisom, sve ostalo je bila lakoća za dogovoriti.
  • Mihaljević
    13.3k
    Kažu sportske Dinamo dobio zeleno svjetlo za novog stopera ... Sad kad daju 5 milijuna za Mersinaja , ma Bože šta nam se dešava?
  • Jurki
    18.5k
    @Orc123 cijenjeni kolega formašu ovaj put cu se prema Vama obratiti na ovaj nacin. Sa persiranjem.
    Bili ste u pravu i ja se ispricavam.
    Mozda si mlađi od mene ali si bil u pravu.
  • Rizvo
    30
    Kakava katastrofa od trenera i cijele sportske politike...to je užas...

Nama će otić svi važni igrači(reprezentativci) em nemaš zamjena, em nemaš trenera...
  • Joey Barton
    255
    Sportska politika za (ne)poželjeti. Riješavamo se Jankovića koji je komotno u obje utakmice protiv AEK mogao odigrati po sat vremena i koji bi tokom sezone skupio 7-8 utakmica u kojima bi startao, i još minimalno 10 njih gdje bi ušao jer Baturina još osicilira. O ovome sam pisao prije mjesec dana.

Rijesavamo se Menala, a doma protiv AEKa nemamo krila za ubaciti. Menalo je bio zahvalan joker s klupe, agresivan, radi pritisak, odigra korektnu obranu i ništa vise. Marin nema muda. Kaneko se još nije prilagodio.

Odlaze Šutalo, Livi i Ivanušec, a imamo samo trenutno zamjenu za Livog. Stojković bi trebao doći na mjesto Ivanuseca ali je još nezreo i treba mu utakmica. Tko će zamijeniti Šutala? Kakav je zdravstveni bilten Boška i zašto se ne računa na Perkovića??

Ako Drmic ne igra nikako onda ga se riješite. Ako ga se planira držati na klupi onda zaslužuje priliku u svakoj drugoj/trećoj utakmici barem 15-20minuta da se Petko odmori.

Momčad nikada nije psihički gore izgledala. Sutra Hajduk ide na +8. Nama slijede onda dva okršaja sa Spartom i u prvenstvu s Rijekom i Osijekom gdje ćemo minimalno jednu kiksati, Hajduk ide +10 pa se onda mislite tko nam vodi sportski sektor.

Laku noć
  • Armagedon13
    959
    Stalno mi zvoni ono Šimićevo :"naše najveće pojačanje je Bišćan"
  • San Lorenzo
    20k
    Stalno mi zvoni ono Šimićevo :"naše najveće pojačanje je Bišćan"Armagedon13

Pa kad druga pojačanja nemogu ni liječnički proć. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.