• Orc123
    12.5k
    Nejasmic i Zaper su igraci sporiji duplo od Misica, a Misko je spor! Kvalitetom nisu mu ni blizu. Ni jednog ne bi volio vidjet u Dinamu, tj. Kod nas nema mjesta ni za jednoga!
  • Orc123
    12.5k

Nismo doveli Kacavendu....jos...
  • San Lorenzo
    19.9k
    Koliko plaćamo svaki nastup i koliko bi dugo taj model trebao biti na snazi?
  • Dinaminjo
    1.5k

Mozda zato jer P dogovata jedan posao a Simic i ekipa Alzircapa je stopirano
  • San Lorenzo
    19.9k

'P' je Željezna Vlatka koja finišira svoj dio da ispadne sposobna, a 'Simic' je Šimić čije se ulove stopira da ispadne nesposoban i da ga se ocrni pred očima javnosti.
  • Hrc-Vg
    822
    Žaper je zakleti Hajdukovac i želi u Hajduk.
  • San Lorenzo
    19.9k
    Žaper je zakleti Hajdukovac i želi u HajdukHrc-Vg

43iv8l.jpg

Neka, hvala, sa povećom dozom sigurnosti tvrdim da bih ga ja na 100 metara šprinta ostavio bar 20 metara u prašini iza sebe
  • Zagi
    10.7k
    A Peras.......... Svašta...

Ma ja se uopče ne obazirem na lesijeve članke odkad sam se uvjerio koja mu je agenda.
    Ako prezimena promjenimo u Zorić i onaj u SA ili Dubaiju, gdje već je, nijednog tog članka ne bi niti bilo.
    Tako da ih niti ne otvaram više.
  • Jurki
    18.3k
    gle Žaper nam nebre biti pojacanje ali da ga jebes ak se nebre naci dobar def vezni koji bi mogel odmah uskociti u prvih 11.
    Kaj smo tak nesposobni?
  • Orc123
    12.5k
    Eto Misic ima neku upalu kvadricepsa i putuje u Atenu ali jos cw se vidjeti u kakvom ce biti stanju....mi jednostavno moramo dovesti provjerenog zadnjeg veznog koji bi bio suport Misicu! S kojim bi Misic mozda i igrao u paru u europi jer Misicu cak i odgovara vise 8ica nego 6ica...nek konacno dovedu pravu agresivnu 6icu ima dosta igraca nama dostupnih na trzistu...ima i free agenta ima i zanimljivih potencijala ima i iskusnih igraca. Nek se primu posla, hvala Bogu ima ga a vremena je sve manje i manje!
  • austrijanac
    7.5k

Mišićevog načina igre garantiram da je nemoguće naći jer ih u svijetu ima valjda 20.

Morali bi posegnuti za nekakvim destruktivcem i prilagodit način igre.

A i onda bi bilo upitno (pogledaj United vs Wolves kaj se događa kad staviš destruktivca s dvije napadačke osmice).
  • Zagi
    10.7k
    Agoume još nikam nije otišao. Sam kažem.
  • Georg Koch
    6.3k
    Uvjeren sam uvjeren, da cemo uraditi neku transfer bombu.
    Kacavendu i Stojkovica svi vec "racunamo" kao nase.
    Siguran sam da dolazi bomba na zadnjeg veznog ili napadaca.
    Pa to su nam duzni.
    Ili sam samo preoptimistican opet, ne znam, ali mislim da ce se to posloziti.
  • SAS1987
    17.9k
    Uvjeren sam uvjeren, da cemo uraditi neku transfer bombu.mm8

Dolazi Bomba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.