• Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Drago mi je sto je zona pokupila moj ™ :joke:

• PlavacZRima
    359
    https://www.instagram.com/p/Cv9O6rqsSLB/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Od jedne ekipe sam očekivao podršku (Nije došla),al zato od nečekivane ekipe poput predsjesnika i ovakvih doalzi,svaka čast tim ljudima
  • NORTE
    13.2k
    Ivan Ike Mandurić objavio status na facebooku.
    Kaže "ne odriči se brata".
  • NitkoBitan
    22k
    to je dotična :) :) Upsjela me nagovoriti da dođem u Bratislavu u 10. mjesecu :)Zagreb1992

Ako ispadnemo od AEKa mozes se i prije s njom vidjet. Na povratku iz Praga ili dan prije :grin:
  • NORTE
    13.2k
    Grčki mediji pišu da nema snimke kad je upiknut, a utvrdili su da ubojica ima tetovažu na vratu.

Danas bi kao trebali biti rezultati DNA istrage.

"SKAI navodi i da trenutak kad je ubijeni navijač AEK-a uboden nožem nije snimljen nadzornim kamerama jer se "dogodio u mrtvom kutu, odnosno na mjestu koje nije pokriveno kamerama"."
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Btw. jucer teska zabava na "jebemo vam maaajku maaajku komunisticku" :lol: ne znam jel imamo sta tako melodicno, a da je vrijedanje
  • Eduardo
    22.1k
    Sutrašnji Jutarnji.
    rtbM7RN.jpg

3PaoYHG.jpg

gsImOjF.jpg
  • NORTE
    13.2k
    Treba li zona posebnu temu za praćenje stanja u Ateni? Razvodnjeno je posvuda već 8 dana.

DNA analiza im po tome što se piše propala i ništa od nje, a kažu da nemaju ni dovoljno snimki.
    To nije dobro i zato mogu otezati s ovime i bojim se osuditi više ljudi bez dokaza umjesto pojedinca koji ga je upiknuo.

Najavljuju uhićenja Grka, a pod time misle na Panathinaikosove!
    AEKovi huligani za njihovu policiju kao da ne postoje.
    Optužuju naše i za molotovljeve eksplozije, nevjerojatno.

Kažu mjesto nije pokriveno kamerama, a gdje su snimke stadionskih kamera? Čini se da nijedna nije od kluba tj. sa stadiona, nego okolnih lokala.

Hrvate se ostavlja na nemilost grčkih sudaca.
    Hrvatske institucije bi trebala postavljati ista pitanja kao i Milanović, gdje su svemu tome Aekovci?!
  • miro
    5.2k
    Plenkija i njegove ne podnosim, ali ovo se treba riješiti tiho bez nekih jakih izjava, onak politički, kurvinski, kako i ovi naši i ovi drugi u Grčkoj najbolje znaju. Neće dečkima dolje ništa pomoći ako se i politički zakrvimo s Grcima
  • NORTE
    13.2k
    Prenosim tekst s facebooka:

"
    Srpski novinar na državnoj televiziji 2007. : "Navijači AEK-a, ako ti kažu da će te ubiti, budi siguran da su spremni da te ubiju".

Postavljam sljedeća pitanja:

Ako je uhićeno 100 Hrvata, 6 Grka i Albanac, da li to znači da je 100 navijača AEK-a pušteno na slobodu tj. da li je njima dozvoljeno mlaćenje i reckanje bez da za to ikako odgovaraju?

Da li si je u ovom slučaju grčka policija dala ulogu suca i oslobodila sve navijače AEK-a po svom nahođenju i bez suda?

Ako je ubojica jedan (bez obzira na nacionalnost i mogućnost da se to dogodilo u samoobrani pošto su i Grci bili naoružani), kako je moguće da 100 ljudi bude pritvoreno i zadržano po zatvorima?

Sućut poginulomu i obitelji, međutim čovjek nije slučajna žrtva već netko tko je svjesno ušao u oružani sukob.

Ovo sve pokazuje da su grčka policija i pravosuđe najobičnija farsa.
    "
    — Facebook post
  • NitkoBitan
    22k
    Miroljubiva majka sina sa kacigom i nozem.

"Došli su iz strane zemlje ubiti moje dijete. Došli su ubiti moje dijete. Moje dijete će biti osvećeno. Njegov ubojica će biti pronađen."
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Gospođa se vrlo brzo oporavila od srčanog udara, čim je spremna davati intrrvjue okolo...
  • Loki
    0
    Jel zna neko ako slucajno ispadnemo,gdje se igra prva tekma protiv Sparte?U pragu ili zgu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.