• Jaro
    7.7k
    felix Magath je psihopat i ekstrem, ali svaki nas igrac nakon transfera van (prvenstveno ovi sto su uspjeli) prvo sto kaze da je intezitet treninga puno veci...
  • Mlađi referent
    12.3k
    Jučer smo nakon 60 minute tek krenuli igrat, ne čini mi se kao da je tu ikakav problem s Bišćanovim režimom na treningu
  • xavier
    12.1k

Zanimljivo da sve informacije govore kako je upravo Bišćan jako podigao intenzitet treninga te kako igrači treniraju "kao ludi".
  • Revan
    63
    Mozda i nije bas nepopularno, nadam se da nije i neko pametovanje, ali mislim da nece biti smjene Biscana sad nakon AEK-a, bude malo jezikove juhe od strane Uprave, najvise radi izjava i status quo pojacan prolaskom Sparte. Sumnjam da ce sad Barisic i company tresti brod dok ne bude nova Skupstina, naravno ako se ne dogodi neka katastrofa jos pa ce ga onda i frend morati skartati
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Ovo ne da nije nepopularno nego mi se čini generalno stanje uma svih nas koji smo se koliko toliko ohladili
  • striko
    1.7k
    Više bih volio dobru seriju u HNL-u nego prolaz protiv AEK-a ili Sparte.
  • OsamŠest
    3.5k
    Igramo jako dobro.
  • Common Sense
    809

Meni se nakon ovih zadnjih izjava čini da se Bišćan predao i digao ruke od daljnje borbe. Ne mislim samo na AEK jer je tu jasno da nećemo proći, već općenito, upitno je može li ovakva ekipa proći čak i Spartu koje je isto ekipa koja ima glavu i rep.

Očito postoje neka nesuglasja između njega i upravljačkih tijela, ne bi me čudilo da on sam podnese otkaz.
  • Mihaljević
    10.3k
    Svi su dobili šansu osim Kulenovića, pa čak i Bartol Barišić.. Kule trenutno ima 26 gola u prošle 3 sezone u klubu kao što je Loksa, dok Petko ima isto 26... Pa zašto Kule ni na pripremama ne dobija šansu a dobije je Marin, Emreli, Barišić , Čop itd...
  • Patak
    3k
    I Topić je dobio šansu.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    nepopularano mišljenje: Igra s dvije špice. Drmića/Emrelija na ST a Petka na polušpicu, tražiti rasnog centarfora kome će Drmić biti zamjena
  • Mihaljević
    10.3k
    Teško kud će onda Baturina , jedino 4-1-2-1-2...
  • jedan u nizu
    9.2k

tocno, petko je igrac koji u spici treba imati suigraca.
    ili to ili krilne napadace koji ce ostro ulaziti u senaesterac i zabijati golove (orsic)
    on sam ne moze nositi spicu, sam protic 3-4 igraca ne moze nista.
    kada bi imao jos jednu spicu, on bi imao eventualno dvojicu na sebi, drugi napadac isto dvojicu i tu bise dalo dosta iskombinirati i ubaciti krila kao ofenzivne opcije.

jedino sto bi onda trebali igrati sa dva veznjaka, ili mozda bolje, sa 3 u zadnjoj liniji. tako da u srednjem veznom redu mogu operirati misic i ljubicic/bulat/kacavenda, malo ofanzivnije baturina ... krila ivanusec i stojkovic/kaneko

cak nam spica niti ne treba, mislim da bi se tu emreli dobro snasao kada nebi teret bio samo na njemu.

nadao sam se da ce nakon zavrsetka sezone poceti uigravati tu formaciju ali nazalost nije.

isti problem imamo i u repki, ista formacija, isto jadni ucinak napadaca.
    jest da je najpopularnija formacija trenutno, ali iskljucivo jer su najpopularniji i najmoderniji krilni napdaci koji ulaze u senaesterac (mpabbe, vinicius i sl)
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Da, i s time da u top klubovima koji igraju tu formaciju imaju Haalande, Benzeme itd. znači mašine.

Petko je robustan i jak na lopti ali ne može primiti, okrenuti se, prediblati trojicu i zabiti gol. a u svom tom hrvanju se izmuči i onda kada se treba sjuriti u 16 na neku nisku prizemnu ili povratnu loptu nema snage
  • Nolifer
    8.5k
    Nek promjeni onda taktiku tj formaciju. Ak u jednoj više nejde. Treba uvijek imati plan A, B, C, D. I neka od tih varijanti će proraditi. Samo na vrijeme, dok ne bude prekasno. Tako da sam istog mišljenja da bi mogli probat sa dve špice, da nije sve na Petku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.