• Imamo Dinamo
    4.2k

Meni Ljubine kretnje na beku ne izgledaju toliko loše. S vremenom će se usavršiti ako ne nađemo beka. Boljeg beka od njega treba naći za neku lovu koja je nama prihvatljiva 3-3.5m + eventualno postotak
  • Patak
    3.5k
    Ako njemu ne smeta igrati beka i tako se dogovorio u klubu zašto bi netko imao nešto protiv.
  • miro
    10.2k
    ovaj 2.dres je u biti jako dobar
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Nisam bio odusevljen prvim dresom, drugi mi je izgledao bolje na slikama, medutim uzivo je prvi top, a drugi nikakav :lol:
  • Mlađi referent
    16.3k
    Gubitkom Oršića i Ademija te na to dodatno Ivanušeca, baziranje igre na Petkoviću ima sve manje smisla i nadam se promjenama u tom pogledu.

Petko je španerčina, on je idealan za optimizirat učinak svojih krila i veznjaka koji dolaze iz drugog plana, ali to kaj je cijepljen protiv golova je naša ogromna mana u trenucima kad napadaš momčadi protiv Gorice i zapravo, općenito kad ti treba gol pod hitno

Druga opcija je da složiš momčad po njemu i daš mu novog opasnog veznjaka, krilo, suigrača prema naprijed. Ali Petko u špici dok su iza njega krila koja po sezoni skupa nisu u stanju dat 10 golova je naša smrt.
  • xavier
    12.1k

To baš i nije nešto za ovu temu.

Petko je Petko, sa svim dobrim i lošim što to nosi. Može primiti loptu, zadržati je s igračem na leđima i proslijediti slobodnom igraču u prostor. Kad je pravi, odličan je igrač.

No isto tako, sigurno nije klasičan napadač koji ti garantira golove i prisutnost u kaznenom prostoru. Da ne govorimo kako bolje da ga nema na terenu kad mu se ne da.

Drugim riječima, da, njemu trebaju ofenzivna krila i barem jedan vezni koji se konstantno ubacuje naprijed iz razloga što sam Petko više boravi gdje bi ofenzivni vezni trebao biti, a ne napadač.
  • Droljo
    32.2k
    Ili možda naći formaciju sa dvije špice...
    Svega ima u nogometnom svijetu
  • Mlađi referent
    16.3k

Nisam siguran, mislim da dobar broj ljudi koji voli Petka ne bi dobro primio to. :rofl:

Ali da, 100% se slažemo

Ili možda naći formaciju sa dvije špice...
    Svega ima u nogometnom svijetu
    — Droljo

Druga opcija je da složiš momčad po njemu i daš mu novog opasnog veznjaka, krilo, suigrača prema naprijed. — Mlađi referent
  • Juznjak
    4.7k

Ja Petka obožavam ali ovo što je rečeno je apsolutna istina. Treba nam igrač koji neće težiti lijepim potezima nego trpanju protivničkih mreža. Kad je 5-0, igrač koji će gledat zakucat tu loptu za 6-0 svim silama. Petko to nije. Petko je mislio vjerojatno i da je na 1-0 protiv Hajduka riješena utakmica s obzirom da nam do tada Hajduk nije nijednom zaprijetio.
  • Jaro
    12.9k
    Petko nekad previse misli... Jucer mu je najbolji potez bio kad je nabrzinu namjestio loptu na 17-18m i opalio po golu...
  • markoli
    2.4k
    I to ljevicom.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    I prodor u prvom dijelu, ali Pericu peta nije prosla. Nismo krenuli otpocetka kako treba, on je pokusavao nesto s Kanekom, ali su uglavnom svi djelovali nezainteresirano i bez energije prvo poluvrijeme.. Rijecani su pisali da su se kod njih igraci javno zalili na intenzitet treninga .
  • Jaro
    12.9k
    Rijecani su pisali da su se kod njih igraci javno zalili na intenzitet treninga — Efes Pilsen

Svakog igraca koji bi se pozalio na ovo bih pedalirao prvom prilikom. Eto jadni oni profesionalni nogometasi moraju jako trenirati... Ako krene ovo u Dinamu nadam se ciscenju svlacionice, a ne pedali treneru...
  • Efes Pilsen
    17.1k
    E moj Jaro, nije ni Felix Magath svugdje bio uspjesan s tim metodama, a nije bogami ni Niko Kovac.
    Neke stvari negdje imaju smisla, negdje ne. Nama su prodali Salzburg kad su dosli, a igramo jednako staticno kao i prije 6 mjeseci..
  • LovroZG
    1.3k
    Ne znam jel bilo u Rijeci problema s intenzitetom treninga, al sjećam se da su oni u sezoni kad je Biščan otišo imali puno problema s ozljedama i igrače koji nisu mogli stajat na nogama nakon 60-70 minuta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet