• BBB Baranja
    363

De dobro je, igrac iz 3. americke lige. Tu se svrsava na njih, a nabili poluamatere s Kosova i raspalu Istru s tovarskim otpacima. Sacekajmo ozbiljnije tekme
  • vjeko1701
    15.6k
    Dobro, to je sin nekog vlasnika kluba u MLS-u, tu je u pitanju vjerojatno neki deal.
  • Viola
    434
    Ovaj lik je prevara. U Goricu je došao samo zato što je njegov otac uložio u klub. On je jako loš igrač, nije mogao ni igrati u Gorici koja je ispala iz prve lige, a i otac mu je bio glavni....Mislim da to puno govori...On je pojačanje za 2.hnl..Ali siguran sam da je došao zato što će otac nešto uložiti u klub. Rijeka će od ovoga sigurno imati neku financijsku korist, inače ne znam zašto bi ga dovodili u klub....
  • Captain America
    20.4k
    Tu se svrsava na njihBBB Baranja

Još je Miško u onom zaključanom intervjuu za Večernji najavio prodaji 5, 6 igrača do kraja roka jer im je voda došla do grla. Izgledaju dobro, al s tim odlascima im 4. mjesto ne gine.
  • SAS1987
    17.6k
    "Ovo je za mene ostvarenje sna, otkad sam bio malo dijete htio sam igrati u Rijeci i nisam mogao zamisliti da će poslati realnost"

Ubacio ugovor u google translate i potpisao za River :cool:
  • Ludovic IX
    8.7k
    možda je to bila priča kad je mislio da je 3m plafon za frigana ali mu sw dogodio westerlo. Neznam za koliko je otišao ampem ali moguće da sw on pokrio. Njima je ovaj iznos ulaznih transfera, vjerujem , drugi nakon sezone di su prodali kramu
  • vjeko1701
    15.6k
    A i tu i dalje nije jasno koliko su na kraju dobili za Kramu.
  • Captain America
    20.4k
    Vidio sam na snetu čini mi se screenshot iz intervjua koji je objavljen na dan utakmice s tovarima gdje to najavljuje. Korona ih je bacila u velike financijske probleme i još uvijek se vade iz njih prema Miškovim riječima.
  • Ludovic IX
    8.7k
    Nije tajna da on sve čini da proda klub tj njegove kćeri na koje je klub prebacio. Opet, onda mi je čudno da smanjuje vrijednost kluba ako ga želi prodat
  • Krizy
    57.6k
    Lijevi bek Rijeke, Bruno Goda, ove sezone je u 5 utakmica postigao čak 4 pogotka.
    Ukupno je u dresu Rijeke odigrao 1070 minuta i to mu je bilo dovoljno da zasjedne na osmo mjesto najboljih obrambenih strijelaca Rijeke otkako je samostalne Hrvatske.
    Prvi je Šarić s 8, Samardžić i Vešović imaju po 6 a Goda s 4 već napada prvo mjesto :gasp:
  • Eduardo
    24.4k
    Lijevi bek Rijeke, Bruno Goda, ove sezone je u 5 utakmica postigao čak 4 pogotka.Krizy

U cijeloj karijeri do sada zabio tri :smile:
  • Sajla
    9.2k
    sad će i Moharrami po istom receptu. zabio je prvi u karijeri tek nedavno, ove sezone ide na dvije znamenke :strong:
  • San Lorenzo
    19.5k
    Što se dogodilo sa Zelenikinim transferom u Bundesligu?
  • LovroZG
    1.3k
    Patka je otplivala dalje?
  • markoli
    1.8k
    Obrana Rudeša je užas. Svako kolo naprave poklon za protivinika, jučer ti Varaždin nije iskoristio u prvom poluvremenu.
    Inače too golčina Postonjskog za 2-0.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.