• Benito
    977
    Očajan i jadan pokušaj AEK-a da prođe dalje...
  • San Lorenzo
    16.9k
    Ovo za izbacivanje toliko ocajnicki potez od strane AEK-a da je smijurijaIvdzo11

Ništa neočekivano od štakora da se na štakorski način pokušaju provući dalje...uefa je gostujućim navijačima zabranila dolazak, samim time gostujući navijači nisu bili u mogućnosti kupiti ulaznicu...na koji način je Dinamo točno kriv i na koji je način trebao spriječiti nerede u drugoj državi bi bilo zanimljivo čuti od predstavnika tog klubića?!
    Ako se sutra u, lupam, Bibinju, potuče 20 likova u dresovima Paris Saint Germaina, treba li uefa zašiljiti Parižanima novčanu kaznu, isprazniti tribine i izbaciti ih iz Europe?
  • Infinity
    16.6k
    Ne bih uopce bio iznenadjen da nas izbace, jer ce tako napraviti presedan i moci ubuduce kaznjavati i za nerede van stadiona. Ipak, mislim da nam vjerojatno slijedi minimalno pet godina zabrane gostovanja, mozda i vise.
  • vjeko1701
    9.4k
    Ako sad krenu s takvim presedanima, trebat će početi izbacivati puno više klubova po europi i to iz zemalja iz kojih to baš i ne rade. A Grci bi onda ovim zazivanjem mogli sebi napraviti višestruku štetu jer su među najgorima po tom pitanju.
  • Ludovic IX
    7.4k
    Još jedan metak u cijevi protivnika ove uprave. Možemo i o teorijama zavjere ali nije mjesto ni vrijeme.
  • seljak86
    2.7k
    Može li netko dati izvor gdje AEK traži naše izbacivanje? Po člancima vidim samo da su se samo povukli sa sastanka.
  • San Lorenzo
    16.9k

Ne vidim po kojoj osnovi nas mogu izbacit?
    To odvjetnik koji je tek izašao iz škole ruši.
  • Benito
    977
    kaj se tiče Dinama i kak je sve krenulo, ne bi me ništa iznenadilo da se na nama prelomi nešto kaj bi bila neočekivana odluka skroz
  • Neki tip
    21.3k
    Ne bih uopce bio iznenadjen da nas izbace, jer ce tako napraviti presedan i moci ubuduce kaznjavati i za nerede van stadiona. Ipak, mislim da nam vjerojatno slijedi minimalno pet godina zabrane gostovanja, mozda i vise.Infinity

Iz posve razumljivih razloga se ne piše o Ateni, jer se uglavnom samo pogađa, nagađa i šire dezinformacije.

Čemu služi ovo tvoje pogađanje i nagađanje?

Evo ja sam 99.99% siguran da nas neće izbaciti iz Europe što se kluba tiče, a gostovanja ako zabrane (lako moguće) to sigurno neće biti na 5 sezona, a kamoli duže.

I uopće nije bitno tko će od nas "ispasti u pravu", poanta je da bezveze nagađamo.
  • Mlađi referent
    12.3k
    A zabranom gostovanja od 5 godina se postigne kaj točno? Još više navijača bez ulaznica u ‘neprijateljskim’ gradovima.

Neće se nas izbacit to je prvo.

Drugo, trebalo se igrat, greška UEFE.

Treće, UKINUT odgode u HNL-u jer će ovo dodatno masakrirat ligu. Gluposti teške
  • Ivdzo11
    4.3k
    Pise se da bi trebali igrat 15-tog u Zagrebu, pa za 3-4 dana uzvrat u Atini
  • Nino Bule
    14.5k

Dario je rekao da pokusavaju dogovorit da se igra u petak, to je najbezbolnije rjesenje
  • Nogo
    4.1k
    Postoji vjerojatnost da mi igramo prvu u Zagrebu, a onda uzvrat 19./20. u Grčkoj.
    Druga je solucija ovaj petak kod njih, a onda kod nas sljedeća srijeda.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Znaci moguce 10 dana bez utakmice, ne svidja mi se bas to ali vise vremena za pripremu ako niata.
  • Ivdzo11
    4.3k
    Bolje bi bilo ovo sto Dario trazi u petak kod njih... Srijeda kod nas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.