• CastAway1986
    3.5k
    Kad vidim kako je Tolic odigrao ove prve utakmice za Slovan nimalo mi nije žao što smo ga se riješili!!Janković pored Bulata Ljubicica eventualno Alzirca i nema neku budućnost vjerojatno je dobar postotak u pitanju a vjerujem da će iz Rijeke napraviti solidan transfer!!Što se Bockaja tiče on trenutno nema mjesta pored Mike , Ljubičića i da ne zaboravimo Perkovica koji sasvim dobro može da odigra tu, Al opet necu reci da je Bockaj ispao toliki promašaj jest da je placen puno Al opet dao je nešto zauzvrat
  • mali M
    8k
    buraz al moraš uzimat u obzir kakav nogomet igramo i kakav tip igrača nam je potreban za to. Tolić je i meni neprežaljen, ali Tolić je za lagani tempo, problem nešto kao i mali Halilović. Imaju znanje ali ne i volju za trku, tempo i agresivu. Bočkaj još jedan moj neprežaljen ali debelo nije isporučivao za što je doveden. Pero kad se može igrati i bolesno napadati je bio dobar, ali čim smo se minuti morali braniti je baš bio smješan, totalno toplo/hladno igrač. Ako smo se riješili cca milju njegove plaće, kao i tolićeve odličan potez je ova "prodaja"
  • Ivanmtk
    1.6k
    Vjerojatno se računa da će mali Perković bit back up Mykhaylichenku..
  • Facke
    6.3k
    Tulike o tomu da Bockaj ide nazad u Osijek. Opet su novinari fulali zgleda. Ode on u Pafos.
  • Hrc-Vg
    840
    Bočkaj je igrač koji bi se dao super iskoristiti da imamo napadača koji voli biti u 16-cu i maltretirati braniče u skoku na Perine jebene centaršutove...Kako trenutno imamo Petka koji bi radije igrao Baturininu poziciju, Bočkaj stvarno nema mjesta u Dinamu...Eventualno za tekme protiv slabijih protivnika koji se zatvaraju, pa da on roka s ljevačom s desnog krila...A to očito nećemo vidjeti.
  • Orc123
    12.6k
    Bas sam si jucer navecer razmiskjao kak bi Bockaja mogli utrpati u taj Pafos.....i danas ujutro evo ti ga na heheh
  • blue heart 72
    2.4k
    Ja sam već pisal da Peru ne želim vidjeti u našem dresu, ali opet ne shvaćam da je on ako je ovo točno kaj se navodi poklonjen bilo kome besplatno. Je on lijenčina i živi nesportski, ali opet ima unatoč svim deficitima vrlo dobru statistiku i mislim da bi mogel kroz sezonu poslužiti kao rotacijski igrač protiv Rudeša, Varteksa, Slavena..... Bar da smo miljončeka dobili ne bi riječ rekel
  • marcio amoroso
    43.5k
    Jel zna netko koga smo sve riješili od one ekipe koja je trenirala odvojeno?
  • SAS1987
    17.9k
    Je on lijenčina i živi nesportski, ali opet ima unatoč svim deficitima vrlo dobru statistiku i mislim da bi mogel kroz sezonu poslužiti kao rotacijski igrač protiv Rudeša, Varteksa, Slavenablue heart 72

Nikome tko je "lijenčina i živi nesportski" nije mjestu u svlačionici Dinama jer "One rotten apple spoils the whole barrel"
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Ne kuzim samo zasto mogucnost, a ne obveza otkupa. Sve ostalo ok, na Cipru se igra sporiji nogomet i njima su prekidi bitna stavka. Peri sretno, da je usla ona Salzburgu danas bi mozda bilo drugacije sve. :broken:
  • Jurki
    18.5k
    Pero Bombardero mi je drag ko igrac..nas Zagorec.. ali jbg Pero nazalost nisi za Dinamo.
    Nazalost jos bacenih milijuna kroz prozor i glupe Kopiceve odluke da ga se dovede.
    Sretno na Cipru.
  • Neki tip
    21.3k
    Ne kuzim samo zasto mogucnost, a ne obveza otkupa.Efes Pilsen

A zašto mogućnost, a ne obveza otkupa za Kaneka?

Zato što se nešto pita i klub koji ga dovodi.

Ak im bude dobar, otkupit će ga.
  • Orc123
    12.6k
    Imao je 400tis ja mislim po sezoni...dobra usteda, plus ako bude dobar otkupit ce ga. Bolje to nego da trune na klupi ...
  • xavier
    12.1k
    Bas sam si jucer navecer razmiskjao kak bi Bockaja mogli utrpati u taj PafosOrc123

Ako nije problem, možeš li sad intenzivno razmišljati o Špikiću u Cityju i o Menalu u PSG-u? :sweat:
  • Efes Pilsen
    11.8k
    ne radim ja niti navijam za Sapporo. Veci je rizik kad dolazi igrac s drugog kontinentna i totalno drugacije kulture nego ovakvi prijelazi.
    Ja navijam za klub koji je posudio Gojaka kojeg su vratili prepolovljene vrijednosti sjebanog u glavu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.