Krivo.
Dinamo je Tolica dao na posudbu sa obavezom otkupa (iznos nepoznat kao i eventualni bonusi).
Sam Miskovic je rekao da Jankovic nije poklonjen i da nema veze sa Friganom. Fiksna cifra transfera je 0 ali su vjerojatno ukljuceni bonusi i sigurno je ukljucen postotak daljnje prodaje (oko 50%).
Bockaj je igrac na koga se na racuna (sasvim opravdano, procitat moj post iznad). Ima ugovor do 2027. godine i nemalu placu (ako netko zna kolko nek napise) sto znaci da se ustedio solidan novac. — NitkoBitan
Ja se bojim da su za naše igrače (Janković, Tolić, Bočkaj) to samo simbolične cijene koje su tako male da se ne žele ni objaviti. — Maksim Maksimirski
Je on lijenčina i živi nesportski, ali opet ima unatoč svim deficitima vrlo dobru statistiku i mislim da bi mogel kroz sezonu poslužiti kao rotacijski igrač protiv Rudeša, Varteksa, Slavena — blue heart 72
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.