Moment kad shvatiš da je razlika njemu i meni koji sam iz Maribora samo 10 - 15 minuta :smile:To ti deda iz Bjelovara radi doslovno svaku tekmu. — marcio amoroso
Hvala svim 7123 (ako sam dobro zapamtio) dusa ciji razum jucer nije funkcionirao nego je emocijama pobijedio sve moguce zivotne i ine alarme. — IstokKa96
25€ je meni doslovno preko 5 sati rada, vi očekujete da će prosječni Zagrepčanin radit 4-5 sati da kupi ulaznicu da može otići na Maksimir u raspadu u vremenu kad su svi najavljivali kišu i grmljavinu radnim danom. — LeonianWrynn
ne želim ući u potencijalne financijske probleme da mogu gledati Dinamo uživo a ne na televiziji. — LeonianWrynn
Ispričavam se svima što nisam pravi istinski navijač, očito mojih 100-200€ godišnje (plaća mi je 4,38€/sat ) nije dovoljno da dobijem tu titulu, možda dogodine. — LeonianWrynn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.