• San Lorenzo
    23.6k
    Ako dođe dvocifrena brojka, prodat će ga se...na njegovo mjesto ide ili Stojković ili Špikić.
  • Beowulf112
    422
    Ja jedva cekam japanca gledat...pametno je to simic zasada doveo..malo mozda sporije nego sto smo navikli i zato nam se kidalo zivce jer su razne informacije kolale..ali ukrajinac i japanac ima da budu top pojacanja..sad treba dati petku taj ugovor..zasluzio je
  • Jurki
    20.9k
    i zato nam se kidalo zivceBeowulf112

A kad je to s nasim Dinamom islo sve glatko?

Zato ga i volimo..

Eh da .. da napomenem konacno sam videl Ljubu u sredini.. za 2-3 tjedna bumo jeli malu decu za fruštuk bez kruha.
  • emilperska
    12.8k
    Veli Ivica Bear za torcida.hr da Perasica vodi ove transfere s Loksom i pregovore s Petkom. Veli da Simic opce nema pojma ni da se pregovara i da nije rijec o paketu Kacavenda Stojkovic neg samo Stojkovic.
    Tko zeli crvu dat klik, clanak je na torcidinom medijskom glasilu, a nije telegram.
    Prva mantra je bila njega i lesinara da Simic kasni sa svim i da nema pojma kak se to radi.
    Sad kad se radi, sad pak to nema veze s njim haahhah.
    Fkt su crvi..
  • blue heart 72
    2.9k
    Ja sam i prije pisao i ostajem kod stava da za Luku nemamo zamjenu. On ima važeći ugovor još 3 sezone i rekao bi mu bez okolišanja da je rampa spuštena do Eura. Ako poslije Eura dođe sa ponudom 15+, onda se može početi pregovarati o eventualnom transferu. Svi klubovi koji misle ponuditi manje od traženog iznosa, se ne trebaju ni javljati u klub.
  • Orc123
    14.1k
    Nama tih 10 m nece nista pomoci...premali je to novac za njega...kad stavimo u komparaciju da je Rijeka izmuzla ebenih 6 mil eura za frigana a ovi bi ivanusec za 8? Nek se uozbilje svi. Ivanusec je strasan igrac, to oduvijek govorim. Nema on kak bi se reklo, tu loptu s ocima ko Petko ili Majer ali njegova sila, eksplozivnost, promjena pravca ga vini top igracem i nekako ja vise volio takve igrace nego mozda one profinjenije ali manje polovalentne i manje korisne za igru u oba pravca.
  • Zagi
    13.5k
    Trenutno mu je tržišna vrijednost vrlo mala za kvalitetu koju posjeduje,a vrijednost za momčad vrlo visoka.
    Izborio je prvih 11 u reprezentaciji ,a Dinamo bi ove sezone u ligi prvaka mogao imati puno zapaženiju ulogu.

Poslije LP i eura će imati puno veći i bolji izbor potencijalnih udavača.
    Nema Ivanušec kam ići.
  • Majki2111
    4.2k
    a Dinamo bi ove sezone u ligi prvaka mogao imati puno zapaženiju ulogu.Zagi

Zbog čega misliš ovo?
  • Zagi
    13.5k
    Jer smo jači nego prošle sezone.
    Puno jači. Pričekaj još 3 tj pa će biti jasno.
  • Majki2111
    4.2k
    Slabiji smo za Ademija i Oršića, a ne nazire se igrač koj b i to nadomjestio.Ajde Oršu možda Ivanušec, ali Ademija??
  • Zagi
    13.5k
    Nema zamene za kapetana, jasno.
    No ne igraju pojedinci nego momčad. A momčadski smo puno jači.

Ako ti baš treba pojedinac, Bišćan. Nismo magično jači već napokon imamo ozbiljnog trenera.
    A i ova dvojica od ovog tjedna će biti pojačanja. Budeš vidio.

Samo pričekaj još cca 3 tjedna da forma bude blizu 100%. Onda kreće rokanje.
  • Lynx17
    4.5k
    Veli Ivica Bear za torcida.hr da Perasica vodi ove transfere s Loksom i pregovore s Petkom. Veli da Simic opce nema pojma ni da se pregovara i da nije rijec o paketu Kacavenda Stojkovic neg samo Stojkovic.
    Tko zeli crvu dat klik, clanak je na torcidinom medijskom glasilu, a nije telegram.
    Prva mantra je bila njega i lesinara da Simic kasni sa svim i da nema pojma kak se to radi.
    Sad kad se radi, sad pak to nema veze s njim haahhah.

Fkt su crvi..
    emilperska

ADMINI, pokusam nesto tu staviti, ali kaze mi:

Upload failed because the server is low on disk space
  • Majki2111
    4.2k
    Ako i bude to, takvu formu treba održat do 11. mjeseca kad je kraj grupa
  • deda
    42.1k
    Moramo provjeriti s providerom što se događa.
  • Facke
    7.1k

Isto to pise i Medo s gola hr. Evo jedna anekdota mala od mene , sto posto tocna, kad je Sikic pregovaral s Vlatku nas Simic je sa Japancima bil u gradu , da Kaneku pokaze grad itd. Znaci to su opet takve gluposti kaj se pise. Simic si je denes jednostavne zel vremema za Kaneka , obisel grad itd. A ovi denes piseju , Simic nema pojma da se pregovara. Pa da je to tak vec bi on presel. Znaci pobedime 4:0 a Medo i ovaj za kojega si ti napisal nemaju drugoga posla nek opet siriti negativu. Pa nebi im dal da blizu maksimira dojdeju. Nek ideju dele vu Split.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.