• Patak
    3.5k
    Sad ti što bi po meni bilo bolje, ajd ostavi se toga, drži se samo činjenica. Dijagnosticirali su mu neku manu i ostavili ga nakon toga na cjedilu. Nije problem dijagnostika, jer je on išao po drugo i treće mišljenje. Problem je operacija od nekoliko desetaka tisuća dolara a to mu nisu hteli platiti, nego mu je to platila Hrvatska. Sad što je tamo trener isto nema veze, druge okolnosti, drugo vrijeme, možda drugi ljudi.
  • Mali dioničar
    18k
    Sad ti što bi po meni bilo bolje, ajd ostavi se toga, drži se samo činjenica. Dijagnosticirali su mu neku manu i ostavili ga nakon toga na cjedilu.Patak

Neku manu. Kao da je mucao. Dobra neka mana zbig koje je išao na operaciju srca.

Dijagnosticirali su mu da ima srčanu manu, a čovjek se bavio vrhunskim sportom.

Jel treba vaditi primjere umiranja sportaša na terenu kojima nije dijagnosticirana srčana mana?

Raskid ugovora na vlastitu štetu ili smrt u bazenu? Nije težak izbor.

Dakle, po meni, spasili su mu život. Zašto mu u reprezentaciji nije dijagnosticirano stanje zbog kojeg je uopće išao na operaciju?
  • Patak
    3.5k
    Tko mu je spasio život? Spasili su mu život talijanski liječnici koji su mu dijagnosticirali manu i HOO koji mu je platio operaciju. Klub se ponio nakon dijagnoze nekorektno. Zašto mu u reprezentaciji nisu dijagnosticirali? Pa zato jer to klubovi rade, kako u nogometu tako i u vaterpolu. Evo sad prije transfera idu liječnički. Pa neće Modrića i Brozovića dat na liječnički kad se okupe za tekmu između vikenda.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Zasto bi tocno orsic pristao na takvo nesto ?Nino Bule

Zaboravio dodati da je jedan portal stavio clanak, kasnije dodano da je Bjelica opovrgnuo
  • Ivdzo11
    8.4k
    Lagani Mislav

• plavi67
    924
    šteta da mu nismo dovoljno ponudili ne kužim kaj si išo tam, ak se tu stalno varcas, a opet trazis vise para, pa daj koji k ono
  • Neki tip
    21.3k
    šteta da mu nismo dovoljno ponudili ne kužim kaj si išo tam, ak se tu stalno varcas, a opet trazis vise para, pa daj koji k onoplavi67

Pa nije povratak propao jer je Orša tražio previše para, nego zato što nismo htjeli platiti traženu odštetu (određi se druge rate, što li).
  • mali M
    8.6k
    ma sve pet, ali nebi orša sa plaće u Southamptonu (bubam napamet) 2mil se vratio u Dinamo za 850 tisuća.. nije baš da nije tražio previše..
  • bluelions
    448
    Meni je uvijek drago vidjeti igrače koji su igrali za Dinamo na Maksimiru (naravno ako nisu lopine). Sjećam se također Kelave na San Siru :strong:
  • mali M
    8.6k
    naravno ako nisu lopinebluelions
    imaš nekog konkretnog ili? mislim to je reklativno što si napisao jer nam je jedan takav u Bišćanovom stožeru tj rikverc igrač...
  • Neki tip
    21.3k

A ne znam(o) koliko je tražio, ali nijednom nigdje nije "iskočilo" da je zapelo na plaći, nego na odšteti.

Naravno, što je točno bilo ne možemo znati 100%, ali ako već ne znamo, onda se radije ne bih zalijetao s "opet tražiš više para".

Mislim, otišao je gdje je otišao, i ispalo je kako je ispalo, činjenica je da je svojim odlukama odlučio ne postati "besmrtan" dinamovac, nego je prvo ispao PL promašaj, a sad se nažalost i teško ozlijedio, ali po onome što je u javnost izašlo, plaća nije bila problem.

Kako god bilo, sretan mu oporavak, na tribinama Maksimira bih ga uvijek rado vidio, kad je već odustao od igračke besmrtnosti.
  • Papastrumf
    19.1k
    ma sve pet, ali nebi orša sa plaće u Southamptonu (bubam napamet) 2mil se vratio u Dinamo za 850 tisuća.. nije baš da nije tražio previše.mali M

Budući da su ispali iz Premiera, plaća bi mu pala na milju godišnje, a toliko je imao i u dinamu prije odlaska. Tako da se ne bi odrekao ničega.
    Nije problem bio u plaći.
  • mali M
    8.6k
    a onda je sve rečeno... čini mi se više da je problem onda bio u glavi... vratit se u Dinamo bio bilo neko priznavanje poraza.. to uvijek tako bude
  • bluelions
    448
    imaš nekog konkretnog ili? mislim to je reklativno što si napisao jer nam je jedan takav u Bišćanovom stožeru tj rikverc igrač...mali M

Nemam, samo nebi htio da se takav profil igrača vrti oko stadiona. Naravno to je samo moja želja..
    Realnost je sasvim drugačija.
  • Facke
    6.6k
    Marko Rog je dobil na pripremne utakmice udarac u koljene i pukli su mu krizni ligamenti s leve strane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.