• thomas22
    300
    Orši otišli ligamenti koljena. Nije moglo gore...
  • vjeko1701
    18.5k
    Baš mi je užasno žao. Pa jbm m*ter, nisi mogao tu ostati kao kralj i legenda....
  • bongo
    1.2k
    Žao mi je Oršića...

Baš mi je prošlo kroz glavu kad sam pročitao vijest kako smo mu napisali poruku "Okolo svuda je tama" i stvarno kad pogledaš od odlaska iz Dinama sve crno..
  • Eduardo
    26.1k
    Modrićev assist za Viniciusa.

• BornaPŽ1986
    1.1k
    Trabzon bi mogao raskinuti ugovor s Orsicem
  • Neki tip
    21.3k
    Trabzon bi mogao raskinuti ugovor s OrsicemBornaPŽ1986

Ja bih mogao raskinuti ugovor s A1.

Ali nitko iz te informacije ne zna hoću li, namjeravam li uopće, kakav je moj ugovor s A1, je li to moja želja, ženina želja ili ničija, slaže li se A1 s time, kakve su posljedice raskida. Nitko ne zna je li to pretpostavka, konstatacija ili informacija niti na čemu je utemeljena.
  • NB86
    17.1k
    Trabzon bi mogao raskinuti ugovor s OrsicemBornaPŽ1986

Zasto bi tocno orsic pristao na takvo nesto ?
  • vjeko1701
    18.5k
    "Uprava će se također sastati ovaj tjedan s Oršićem i njegovim menadžerom te raskinuti ugovor s njim, ne dovodeći u pitanje sva njegova prava." Ipak, doznajemo kako ta informacija nije točna te da Bjeličin Trabzonspor neće raskinuti ugovor s ozlijeđenim hrvatskim ofenzivcem.
  • mali M
    8.6k
    dođe Vjeko i pokvari svu priču u startu!!! a taman smo išli u zavjere!!! :lol:
  • Droljo
    20.9k
    Zasto bi tocno orsic pristao na takvo nesto ?Nino Bule

Zašto ne? Uzme bar pola ugovora od jednom, dođe doma na operaciju i oporavak i lagano za godinu dana ide kud hoće. Zakaj bi čubio u turskoj
  • Patak
    3.5k
    I onda ga mi obavezno moramo potpisati, ovako ozlijeđenog, da mu pokažemo gdje mu je dom.
  • marcio amoroso
    45.8k
    Orša može poslužiti kao dobar primjer svima onima koji traže kruha preko pogače. Ne samo nogometašima, nego općenito svima.
  • Olmic
    5.2k
    zaboravio si ono nema veceg kluba od Dinama ocito
  • Sajla
    13k
    Oršu koji je raskinuo ugovor s turcima i vratio se oporavljati u Zagreb možemo potpisati jedino da mu damo ugovor po učinku. Neka koristi klupske resurse za oporavak, ako se nakon njega pokaže da može igrati i biti koristan - super. Ako ne, jbg. Drag mi je, odigrao je puno dobrih utakmica u našem dresu, ali ne možemo mi gledati njegove interese već samo svoje. Uostalom, tako je i on napravio. Je li mu guzica zinula na lovu, je li ga menadžer nagovorio, je li želja za premier ligom, nije me briga. Bilo je dobro dok je trajalo, a sad može samo biti primjer drugima.
  • Fanboy
    3k
    Bojim se da je Oršina karijera gotova za neku razinu veću od sredine HNLa. Dok se oporavi biti će 31 i pol godinu, a igra krilo gdje je brzina jako važna na kojoj će izgubiti. Mogućnost ponovne ozlijede je jako velika.

Sa financijske strane ako je već morao otići se barem namirio. Sa igračke šteta da završava na ovakav način.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.