• Sljeme
    3.1k
    Šta su alkemičari pa stvaraju zlato iz šarafa pomoću kamena mudraca?db-izbjeglica

Nisu alkemičari nego praonica love određnih biznismena. Dok su njihovi na vlasti to bude prolazilo.
  • Captain America
    20.4k
    Stojke je Šikuću napravio medvjeđu uslugu prošlotjednim intervjuima i ovo je sad loš pokušaj damage controla. Stojke hoće samo Dinamo, ima kratak ugovor, Šiki hitno treba lova. Sve je jasno.
  • superhik
    12k
    Ovo s Hajdukom je mazanje oči i dizanje cijene. Od Dinama bi 3M odmah, ali za Hajduk bi pristali na posudbu pošto ovi nema šanse da iskeširaju toliko love
  • Beowulf112
    396
    Ma frey ima i katastrofa statistiku...bolje da Šimić nagovori svog sina..mozda bi se dalo nesto sada dogovoriti....kupujmo malo Hrvatsko..ipak smo mi 2. i 3. reprezentacija svijeta sa zadnja dva svjetska i finalisti lige nacija...dobro je imat strance ali mislim da moramo voditi racuna i da smo odskacna daska za nasu reprezentaciju.Roko vrijeme je.
  • vjeko1701
    16.5k
    Šimić nagovori svog sinaBeowulf112

Daj zamisli kako bi se novinarski strvinari obrušili na sve kada bi Šimić doveo u Dinamo sina. Pa za svaku minutu na terenu koju ne bi bio perfektan bi se našlo 10ak članaka koji bi svašta insinuirali. Pritisak na malom bi također bio neizdrživ. U nekim drugim vremenima, budućim, boljim, možda...ovako, jednostavno previše bi bili jedan drugom uteg u klubu iako bi ja rado vidio Roka.

Frey ako dolazi za navedene novce da bude nekoliko puta jeftiniji Drmić, nemam niš protiv.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Ne vidim poantu u dovođenju Freya. Osim ako Petković ipak odlazi jer ne vjerujem da se možemo riješiti Drmića.
  • blue heart 72
    2.4k
    mislim da Roko nema kvalitetu za Dinamo. Po meni on je samo malo bolji Kulenović, ništa više. Ovako se čeka svaki krivi korak Darija, izmišlja i tamo gdje ga nema. Sada zamislimo da dovede sina u Dinamo i onda se ispostavi da to nije to.
  • Olmic
    5.1k
    frey je zvijer samo nije crn da budu svi ljudi nabrijani
  • Bosskovitz
    17.6k

Doduše, trenutno u idealnih prvih 11 imamo dva stranca: Mihu i Ristovskog. Mislim da je to rekordna broj domaćih igrača m ne samo za LP nego i EL/KL, netko je čak prenio s AEK-ovog foruma da su oni to spominjali. Ako Kaneko izbaci Špikića, to će biti tek tri, tako da smo i dalje prilicno okej.
  • criticus
    4.3k

Super kutak za slikanje. Više otpadnog betona nego na gradilištu.
  • vjeko1701
    16.5k
    Možda udica za neke moguće japanske investitore u stadion xD
  • Mr Anderson
    12.9k

Ma nek je zvijer, ali mi imamo tri napadača plus jednog koji je još uvijek na plaći, a otpisan je. Gdje se tu još uklapa i Frey. Plaćati pet napadača, a igramo s jednim. Treba malo i ekonomski razmišljati.
  • Schpatz
    761

Ona rupa Joao Cancelo isto nemre nac klub. Svi ga vracaju, nitko ga ne zeli, City ga se rijesava… Dobro da ga Dinamo ipak nemre platit, pitanje je jel bolji od Ljubicica…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.