2019. nam je plavo-bijela bila prva kombinacija.Uvijek me živcirala ta "nepostojeća" garnitura s bijelim donjim dijelom koji u tom trenutku nije postojao kao dio bilo koje garniture. — xavier
Naprotiv, to je posvećivanje pažnje samima sebi - igranju u plavom dresu u derbijima koji spadaju u najvažnije (i najgledanije) tekme u sezoni.Slazem se s tobom, draze mi je da igramo u plavim dresovima, ali godinama smo znali imati hlače i štucne koje je klub nabavljao samo za gostovanja na Poljudu… i to mi je možda malo previše pažnje posvećene jednom klubu i jednoj utakmici, pa makar to bio i derbi. — Bosskovitz
Rezervni sranje tesko, narušavanje identiteta kluba, ne komentiram transfere jer je rano jos bilo sta pricat, al ocekivalo bi se od ove uprave da nas vrati korijenima a ne ovo prostituiranje...mirise na japanke i jogurte — bluemadness86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.