• blue heart 72
    2.6k
    Ja bi osobno uvijek birao najlakše moguće protivnike. Ne dira me atraktivnost protivnika, kako u kvalama, kao ni u grupnoj fazi.
  • OsamŠest
    6.1k
    Ludogorets/Olimpija
    Sheriff/Haifa
    Bate/Aris Lim.
    Sparta Prag
    AEK Atena
    Klaksvik/Hacken
    Klenx

Izbjeć Ludogorets/Olimpija, Sheriff/Haifa i AEK, a ne bi bilo loše izbjeć BATE/Aris, Spartu i Klaksvik/Hacken.
  • criticus
    4.9k
    Ludogorets/Olimpija
    Sheriff/Haifa
    Bate/Aris Lim.
    Sparta Prag
    AEK Atena
    Klaksvik/Hacken
    Klenx

AEK najbolje izbjeć, ostalo su klasični protivnici za 3. pretkolo lige prvaka. Nema tu previše razlike.
  • ksapi
    5.9k

Znači govoriš da je najbolje da ne igramo ni protiv koga? :rofl:
  • OsamŠest
    6.1k

Kad se krene u kvalama birat i izbjegavat, onda je najbolje sve izbjeć :grin:
  • NitkoBitan
    31.3k
    Daj AEKKeyser Soze

Pa da nam smanje kapacitet za 10% zbog sigurnosnih razloga :lol:
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Klaksvik/Hacken po meni najbolja opcija, i Olimpija ako prođe
  • Kaktus Car
    1k

Poznajući UEFA-u šanse da Klaksvik/Hacken budu u istoj podgrupi s Dinamom su minimalne. Za očekivati je Ludogorec/Olimpija, AEK ili Sparta i treći je upitan.

Ali stvarno se ne bi smjelo strahovati od mogućih protivnika u 3. pretkolu. Tko god to bio Dinamo je favorit.
  • emilperska
    11.6k
    Lako za 3.pretkolo, treba Astanu proc, a sutra nam i cetnicki vojvoda dolazi u ZG po novu porciju sa svojom jogurt japanka vojskom..
  • rob ljubavi
    986
    Izgleda da odgode protiv Istre nema. Trebalo je danas biti objavljeno ako je rok 8 dana
  • Bruh
    1.1k
    Najavljen je ponovni nalet ovakvog nečeg oće se igrat je pravo pitanje
  • DrawTube
    7.1k
    Malo da odrežem

Puno emocija, pozitive, veselja i osmijeha uz poneku suzu radosnicu vidjeli smo u petak prijepodne na stadionu Maksimir u jednom iznimno dirljivom susretu ♥️

Dinamo i Zaklada Nema predaje ugostili su u Zagrebu 15-godišnju djevojčicu Antoniju Bošnjak i njezine roditelje. Nakon što smo prošlog vikenda vidjeli tekst na portalu Index.hr o djevojčici iz malog baranjskog mjesta Branjin Vrh, u blizini Belog Manastira, a koja je velika navijačica Dinama i koja ima životnu želju upoznati Dominika Livakovića, nismo mogli ništa drugo već krenuti u ostvarenje te želje

U prvom dijelu susreta obitelj su dočekali predstavnici Dinama i Zaklade Nema predaje kako bi izvršili donaciju za djevojčicu. Antoniji su klub i zaklada odlučili pomoći uz novčanu donaciju za liječenje u iznosu od 10 tisuća eura

Uz potpis ugovora o donaciji, klub im je poklonio godišnje ulaznice za utakmice Dinama u ovoj sezoni, a poseban poklon bio je dres Dominika Livakovića

Obitelj Bošnjak u dogovoru s klubom i zakladom derbi susret pratit će iz svečane lože stadiona Maksimir, a vjerujemo da je to samo prvi od brojnih budućih susreta

Mi joj od sveg srca želimo što brži put do potpunog izlječenja te da zauvijek bude vedra i nasmijana djevojčica koja nam se danas uvukla u srca

Sretno Antonija!

Ps vidim da su brojni lege postali moralna policija otkad su izgradili stadion, kao Osijek je privatni klub i nije nečija kasica, zanima me kaj bi bilo da su u obitelji veliki fanovi Osijeka
  • superhik
    12k
    Izgleda da odgode protiv Istre nema.rob ljubavi

Ulaznice su puštene u prodaju
  • Lynx17
    4.4k
    Jel postoji bolja tema za ovo?

c5aprj2uv9cshoba.jpg
bold
italic
underline
strike