I prisutan je u svim nacijama podjednako što je najgore — deda
čak se nebi skroz ni složio sa ovim.. u zadnjih godinu dve imaš visoko "razvijene" zemlje koje ispovljavaju najgoru i najnižu razinu rasizma. Mislim da je veći ključ da društvo bude moralno razvijenije pa će i rasizam biti manje zastupljen.. sve ove zemlje zagovarateljice "slobode i različitosti i uključivosti" su po iskustvu u zadnjih par godina, najgore inficirane rasizmom na svim razinama..odnosno tipu ekonomskog i socijalnog razvoja — Neki tip
a gle sam naziv mu govori na šta je usmjeren. čisto na netrpeljivost prema drugoj rasi.. nemožemo nazvat rasizmom sve što je protiv ljudskih sloboda... al možda se opet slažemo 99% al filozofiramo :snicker:Za mene je rasizam mržnja prema svemu drukčijem — deda
čak se nebi skroz ni složio sa ovim.. u zadnjih godinu dve imaš visoko "razvijene" zemlje koje ispovljavaju najgoru i najnižu razinu rasizma. — mali M
Za mene je rasizam mržnja prema svemu drukčijem
— deda
a gle sam naziv mu govori na šta je usmjeren. čisto na netrpeljivost prema drugoj rasi.. nemožemo nazvat rasizmom sve što je protiv ljudskih sloboda... al možda se opet slažemo 99% al filozofiramo :snicker: — mali M
Međutim, s druge strane postoji službena politika brojnih sveuučilišta koji rade rasnu diskrimaciju protiv bijelaca i to zovu "affirmative action" i protiv čega je i Vrhovni sud presudio ove godine da to ne smiju raditi. — Patak
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.