• Facke
    6.3k
    Paj kaj nije presvetli Fabrizio Romano napisal Here we go , deal done. Koj mi taj covek na ***** ide. A on zel informaciju od nekoga turcina. Na kraju bu Livi i ostal.
  • Ivdzo11
    7.9k
    ha tako kruze priče, vidjeti ćemo....nisam nista izmislio, nikakvu toplu vodu, samo sam prenijeo ono o čemu se piše..
  • Facke
    6.3k

Kruziji na transfermarktu i price da De Gea i Xavi Simons ideju v Hajduka.
  • NB86
    16.9k
    Predugo se vec ovo razvlaci, nek plate odstetnu klauzulu i nek liviju ponude 2,5-3 mil eura i mozda bude gotovo do ponedjeljka, ovako mi se livi svakim danom cini sve dalje od fenera.

A i taj romanov here we go je inace potpis u roku 24h i predstavljanje, ocito se zajebo jer je vise nasih novina reklo da niti su se klubovi dogovorili niti je livi dogovorio svoje uvjete s fenerom
  • Maki17
    257
    Lesički kaže da su se intenzivirali pregovori oko Stojkovića i Kačavende da Lokosi traže veći postotak kod prodaje. Danas predstavljanje novog dresa a Japanac još čeka u redu i dolazi u nedjelju
  • scooniepenn
    5.1k

Očigledno ne žele platiti 10 milja EUR odštete, a neće izvjesno ponuditi više od nekih 1,5 milja Liviju, i ono što je najbitnije niti je Livi baš lud od želje da ide tamo. Meni je ovo sve zajedno jedan veliki račun bez krčmara.
  • Šteco
    990
    Osobno dok ga ne vidim na predstavljanju ne vjerujem u tu priču. Fakin' Turci, apsolutno im ništa ne vjerujem. Jbt, predsjednik Fenera je u petom mjesecu rekao da je sve dogovorio s Livijem, da bi Livi to kasnije demantirao, sada je opet slična priča. Mi mu našli 4 zamjene i 10 zamjena za zamjene, a on još uvijek kod nas.
  • Jaro
    10.5k
    Nevistic - najveci mrzitelj Romana trenutno :rofl:
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k

Izgleda gotova prica sa Livakovicem.
    Fenerov golman nije htio biti zamjena Livakovicu i otisao u Ajax
  • Nolifer
    11.9k

Radije bih da izaberu De Geu. A da ostave Livija nama
  • Nogo
    8.4k

Kako će njega kada će on u Hajduk
  • vjeko1701
    16.6k
    Jbg, zove Fener al' zove i Hajduk...
  • xavier
    12.1k
    Fenerov golman nije htio biti zamjena Livakovicu i otisao u AjaxGražvydas Mikulėnas

Ova rečenica mi zvuči kao da Drmić više ne želi biti zamjena Petkoviću pa ode u, što ja znam, Juventus :sweat:
  • Orc123
    12.6k
    Je se i ovi dolasci razvlacw u pm....prvo japanac do srijede tu, pa do petka, pa do nedjelje, pa na kraju bude propalo sve u zadnji cas....pa ovaj Titrauoi ceka vizu, pa jbt kaj moze tamo biti sporija birokracija nego kod nas? Sve se to razvlaci na siroko i na dugacko....
  • nemapredaje
    5.6k

A tko je uopće rekao da itko dolazi?

Novinari vas fino navlače.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.