5 miliončeka jezerač — Common Sense
↪Facke Je dragi Facke, a kaj nam ve čineči? Kulike penez išće taj mužikaš Miške za Matiju? Oni kaj nekaj razmeju vele oko 5 miliončeka jezerač! Naj veli gdo kaj oče, a ko bu tulike pinez pribavil?! Pak smo puni jezerač kak jaje dlak. — Common Sense
Vrag je'bi — xFire
Kulike taj traži za Matiju, pa to ni videl ni u seljačkoj buni. — xFire
Nije on Franjo Tahi da izabere Matiju kao vođu neke pobune protiv našega Dinama. — xFire
Trebaju ga pozvati na jednega tuduma — xFire
Koje ti slovo fali pa ti je potreban apostrof?
Kulike taj traži za Matiju, pa to ni videl ni u seljačkoj buni.
— xFire
Seljačka buna je poznata po tome što se puno novaca tražilo pa otuda usporedba?
Nije on Franjo Tahi da izabere Matiju kao vođu neke pobune protiv našega Dinama.
— xFire
Misliš da je Franjo Tahi izabrao Matiju (Gupca) kao vođu pobune pa otuda povlačiš usporedbu s drugim Matijom (Friganom)?
Trebaju ga pozvati na jednega tuduma
— xFire
Tuduma? Pozvati ga na onoga koji slabo i teško razumije, glupana, rekao bi narod? Ili tulum?
Misliš li da je tudum kajkavska riječ za tulum ili misliš da je tulum kajkavska riječ pa je samo tipfeler u pitanju? Mislim, nijedno nije točno, ali bar da si znaš odgovoriti (meni ne moraš).
...............................
Znam da bih trebao samo preskočiti, znam da neće doprijeti ništa, znam i da sam gori ja koji se na ove pizdarije hvatam, nego autor originala, ali da se netko ide petljati u nešto što očito uopće ne razumije, što niti je sadržajem smisleno niti je idejom originalno.. ne znam, valjda ću s vremenom naučiti "previdjeti". — Neki tip
Tuduma? Pozvati ga na onoga koji slabo i teško razumije, glupana, rekao bi narod? Ili tulum?
Misliš li da je tudum kajkavska riječ za tulum ili misliš da je tulum kajkavska riječ pa je samo tipfeler u pitanju? Mislim, nijedno nije točno, ali bar da si znaš odgovoriti (meni ne moraš). — Neki tip
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.