• Droljo
    15.8k
    Po tebi. Ok.
  • Ludovic IX
    8.3k
    kako kad mali imaju samo 4 mjesta u ligi prvaka za koje se moraju međusobno potuć. jer tamo neki sociedad kao 4. ima mjesto ili newcastle kojeg nije bilo na mapi 15 godina do arapskih dolara..

bitna je samo lova koja LP generira. uefa bogate koji svojim bogatstvom a ne svojom školom nagrađuje ogromnom lovom a dinamo npr koji generira igrače svake godine ali ne može ih zadržati na okupu da stvori europski konkurentan klub dobije 10% onoga što zaradi taj bogati klub. nek uefa počne nagrađivati klubove koji generiraju igrače a ne one koji kuopuju
  • The Undertaker
    7.8k
    Vjerujem da bi ti bio prvi protiv takvog sustava kad bi ga implementirali u našoj ligi.
  • The Undertaker
    7.8k
    Zato postoji EL i KL. Nema apsolutno poštenog sustava u kojem svi imaju iste šanse. Ovo je relativno dobro jer se iz profita LP stimuliraju i EL i KL.
  • deda
    36.5k
    Teško je uzvodno, ne znam koliko pratite, ali UEFA već debelo drhti od ovog arapskog udara koji se uoravo događa. Pitanje kud će nas budućnost odvesti.
  • Ludovic IX
    8.3k
    čeferin kaže da ne :) ali mislim da ga je počelo brinuti što broz, sms i slični idu tamo a imaju još 5 sezona u nogama.

pravilo 3 stranca u momčadi bi vratilo draž nogometu. možda nebi bilo super momčadi više ali bi bilo puno više jednako snažnih. znam da bi sudovi to srušili isti trenutak kad bi recimo uefa to donijela ali vjerujem da bi to vratilo nogomet na pravi put.

bit sporta je da imaš jednaka prava na sportskom polju kao i tvoj protivnik. Samo problem je što da dođeš do toga da igraš protiv svog super bogatog protivnika, nemaš ista prava kao on..
  • Efes Pilsen
    11k
    Ja mislim da ce se arapska price ispuhat sama od sebe. Niko nije poceo pratit kineski nogomet zbog Oscara, Witsela itd.
  • deda
    36.5k
    Neće se njihovi dolari ispuhat to je problem.
  • xavier
    12.1k
    hnop0wbzr4lhs1lb.jpg

Ta hipotetska "krađa" bio bi naravno Stojković...znači kupnja klinca iz Lokomotive za kojeg si Dinamo premišlja treba li nam uopće ili ne, bila bi veća krađa od dovođenja kapetana Dinama :brow:
  • Keyser Soze
    13.4k
    Jedina krađa u svemu ovom je mali Baturina, o tome dovoljno govore tekstovi koji izlaze o njemu kak im nije potreban, nije neki igrač, zaštićen, a onda zagovaraju da ga se polomi u prvih 10 sekundi utakmice jer ih uopće ne boli :smile:
  • Mali Zeus
    17.1k
    Ja mislim da ce se arapska price ispuhat sama od sebe. Niko nije poceo pratit kineski nogomet zbog Oscara, Witsela itd.Efes Pilsen

I to vrlo brzo.
  • bbb medimurje
    4k
    Napisao je Miljenko Jergović u jednom blogu kako su zagrebački sportski novinari jednostavno navijači Dinama koji pokušavaju, reklo bi se bezuspješno, prikriti svoje afinitete. Sad je situacija da više to niti ne pokušavaju, medijska haranga sa sjeverozapada države izvadila je tešku artiljeriju i tuče. Dosta neselektivno reklo bi se.

Moze mi neko reci koji su to novinari? Da ih i ja onda krenem citati
  • Jaro
    9.9k
    Na twiteru je Vice na tapeti (jos kad su otkrili da je u nekakvom tijelu u Futsla Dinamo)....
  • xavier
    12.1k

Vice je apsolutno navijač Dinama, ali isto tako je Vice stvarno oličenje objektivnosti i realnog gledanja na stvari.
  • Jaro
    9.9k
    ako ne pise u stilu jurisica po njima nije objektivan jbg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.