• Zagi
    8.5k
    Ne vidim onda gdje pretjerujem.
    Da naši ne izgledaju bolje u svojim izletima po europi?
    Znaš i sam kak to izgleda.
  • xyz
    840
    Zanimljiva tekma...
  • marcio amoroso
    37.5k

Naš prvak je usporediv sa Zrinjskim.
    Prvak se godinama plasira u grupnu fazu EL ili LP. Od ostalih se Rijeka 3 puta u zadnjih 10 godina plasirala u EL. Ako je to “ništa bolje” od njih onda jbg.
  • vjeko1701
    9.4k
    Naši imaju svoje žute minute ali i Rijeka i Osijek i Hajduk generalno imaju ozbiljnije rezultate. Koji je najozbiljniji protivnik kojeg je neki BiH klub prošao? Na svakog kojeg navedeš, siguran sam da ti mogu navesti barem dva ozbiljnija od naših...i to čak bez Dinama i Rijeke.
  • DrawTube
    5.4k
    I urartu za 2-3
  • Droljo
    8.9k
    Zrinjskom na dresovima piše: "Igraj do kraja"
    A golove dobili u 91. i 108. minuti. Tj u nadoknadama
    Strašno
  • Zagi
    8.5k
    Valjda nisam mislio na Dinamove rezultate.
    Ne vidim rezultate Osijeka i Hajduka zadnjih godina nešto dramatično boljim.
    "Rang donjeg doma" sigurno nisu.
  • marcio amoroso
    37.5k

A koji su rang po tvom? Osijeka, Rijeke i Hajduka?
  • Zagi
    8.5k
    Borba od 4. do 6. mjesta.
    Makar, ovaj Rendulićev Zrinjski je slabiji od Jakirovog.
  • Infinity
    16.6k
    Koji je najozbiljniji protivnik kojeg je neki BiH klub prošao?vjeko1701

Partizan.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Neko napisao prije par tjedana na temi transferi da bi Cuze iz ovog Zrinjskog bez problema imao mjesta u Dinamu :lol: i da ovaj usrani Zrinjski može biti u top4?? Haha, pa kao što sam napisao i stojim i dalje iza toga, a to da ruku dajem da ovi ne bi Istru nadigrali u dvi utaimive i 100% prošli, a kamoli Rijeku ili Hajduk
  • vjeko1701
    9.4k
    Ne vidim rezultate Osijeka i Hajduka zadnjih godina nešto dramatično boljim.Zagi

Luzern, Szczecin, PSV, ispadanje na gol u gostima protiv Austije, Levski, Brondby, Slavia, Vitoria...ipak su to malo ozbiljniji rezultati. Zrinjski u tom periodu ima Utrecht i Olimpiju ko najozbiljnije prolaske.

Mislim, prošle godine su izborili prvi play off ikada.
  • Captain America
    18k
    Nitko od tih igrača ne bi igrao u BiH ligi da su imali mjesta u HNLu. Na Bilbiji se najbolje vidi kolko je slabije BiH prvenstvo od našeg. Igrač koji u Splitu nije imao mjesta je jedan od najboljih igrača u BiH ligi.

Nadam se da će ipak imati sreće na penalima. Red je da im se vrati za Slovan lani.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    maribor*

Al to je to. Razina BIH nogometne lige je rang gdje bi se Belupo i Varaždin borili za prvaka. Pa prošle godine je Borac ispao od kluba sa Farskih otoka a imali su dva gola prednosti...
  • vjeko1701
    9.4k
    Od Maribora su ispali, Olimpiju su prošli godinu-dvije kasnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.