• Infinity
    18.2k
    Imaju oni golmana Bayerna, sta ce im dva :cool:

Mene zanima u koji turski klub ce De Gea sad :lol:
  • Eduardo
    24.3k

Ova tema postala je mjesto besplatnog oglašavanja za portale i novinare koji to nisu. Reklamu dobiva svakakvo no name smeće koje pljuje po našem gradu, klubu, igračima i navijačima. Prilično sam siguran da ću se založiti u moderaciji za to da ovaj topic ide pod ključ.
  • Soka
    27
    Ne znam je li itko komentirao ovaj naslov u Slobodnoj Dalmaciji. Evidentni govor mržnje iz medija. Ostalo je bez reakcije i od strane kluba pa i od strane navijača.
    2b0qnecazqbodcxb.jpg
  • vjeko1701
    14.9k
    Prilično sam siguran da ću se založiti u moderaciji za to da ovaj gopic ide pod ključ.Eduardo

Možda samo pravilo da je zabranjeno linkati članke? Moglo bi se isključivo samo kopirati tekst ili stavljati screenshotove.
  • NORTE
    15.7k
    Ova tema postala je mjesto besplatnog oglašavanja za portale i novinare koji to nisu. Reklamu dobiva svakakvo no name smeće koje pljuje po našem gradu, klubu, igračima i navijačima.Eduardo
    Zašto se ti linkove jednostavno ne uklone i onima koji ih stavljaju da opomena?

Činjenica je da od njihovih kompleksa ne možeš pobjeći, bilo da je riječ o fetivima ili nekakvim Litavcima.
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Kolega je pitao od kud je članak, ja sam samo stavio :sweat:
  • Infinity
    18.2k
    Zašto se ti linkove jednostavno ne uklone i onima koji ih stavljaju da opomena?NORTE

Zasto bi im uopce davali ikakav prostor? I tim kvaziportalima, a i tovarima?

S kolegom se slazem, moj glas za kljuc, ali uz uslov da sve sto zavrsi na drugim temama, a do sad bi zavrsilo na ovoj ide upozorenje pred ban. To je kao da maknem kontejner koji mi je pod prozorom, pa susjedi pocnu bacati smece duz cijele ulice. I dalje smrdi i zagadjuje.
  • NORTE
    15.7k
    Tema je zaista svaštara i smetlište, možda je i bolje ne imati ovdje kontakta s njihovim kompleksima.
  • vjeko1701
    14.9k
    Ali to je poanta teme. Svakome treba kontenjer/smetlište. Ova tema je savršeno mjesto za rant oko gluposti u medijima. Samo stavimo pravilo da nema promocije istih kroz linkanje.

Razumijem problem moderatora koji ovu temu ne vole a opet ju moraju nadzirati i kužim da bi ju radije maknuli, al lako se stavi netko za moderatora zaduženog isključivo za ovu temu pa da se vama to makne s liste neželjenih obaveza.
  • The Undertaker
    7.9k
    Bolje da je jedna tema smetlište nego sve. Sad su doduše dvije ali će se to valjda srediti nakon 01.09.
  • immerwieder
    1.5k
    "u europskoj kući nogometa navodno razmišljaju o posebnoj pozivnici koja bi omogućila i da se momčadi izvan Europe natječu u Ligi prvaka"

spada tu, ali nažalost neminovno slijedi
  • Zagreb1992
    2.3k

kad je bila superliga u igri naravno da su digli buku radi toga kaj nemaju oni veći dio kolača ...a sad je u redu pozivnice dati ekipama koje nisu u europi
  • Infinity
    18.2k
    Od toga nema nista. Njihovi kontinentalni savezi to nece dozvoliti. Neka Arabija bi morala postati dio UEFA-e da bi ovi igrali s nama. Imat ce FIFA tu svoje prste. Upravo ta FIFA ce jednog dana sve razje*ati, tj. napravit ce klupsko SP na godisnjoj razini kad za to budu imali plodno tlo.

Cuvanje neke tradicije najvise ovisi o navijacima i sve dok je tako necemo gledati arape u Ligi prvaka, a ni najjace europske klubove na nekim novim svjetskim prvenstvima.

Meni je smijesno davati im uopce toliko paznje. Naravno da nije realno mjerilo, ali u cijeloj Aziji i Africi nemas tri kluba koji vrijede vise od Dinama. To je smijesan nogomet. Mi bi u njihovoj Ligi prvaka bili medju favoritima. Doveli par igraca i umislili da su super liga :lol:
  • Droljo
    15.9k
    Ma fuj. Samo prvaci, kup sistem i nema nositelja. Sve drugo nema veze sa sportom.
  • Captain America
    20.1k
    Samo prvaciDroljo

Znači bolje neki armenski klub nego Real i Barca ili velika šestorka iz Engleske?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.