• Orc123
    12.6k
    Meni mozda i najteze pada Livijev odlazak...on je sada na Vrhuncu i kao takav za nas predstavlja stup u obrani....dosao je kao momak iz Zadra, a ocito odlazi kao jedan od najvecih Dinamovaca ikad. Covjek je zivio Dinamo i dao mu se cijeli. Nije rođeni purger ko Orsa ali nikad se nije bojao pokazati privrzenost nasem klubu, njegovom klubu Dinamu. Bas mi je tesko. . . Nekako bi mi mozda bilo lakse da odlazi npr. U Villareall ili neki klub u ligi 5 jer je to zasluzio....Fener je veliki klub ali nas Livi je zasluzio bolje ...nikad nisam vidio boljeg golmana a da je toliko podcjenjivan...ima nedostataka ali sigurno je u top 10 golmana u Svijetu. Ustvari iza sebe ima ogromnu kolekciju uspjeha, kako u klubskom, tako i u reprezentativnom dresu u koju je ugradio veliki dio sebe i to mu nitko ne moze osporiti. Djela, a ne rijeci....on ce uvijek za mene biti nas i nadam se ako je ovo pozdrav, da ce se vratiti u bilo kojoj ulozi bas kao i Ademi i Orsa. Ako je ovo pozdrav, definitivno nije zbogom....
  • OsamŠest
    5.8k
    Marko Brkljača odlazi na posudbu u Aluminij.
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Tko zna kakav mu je projekt predstavljen. Tamo su kroz zadnjih par dana došli Džeko, Tadić, a imaš i Batshuayia. Vjerojatno će bit još jakih pojačanja pa će ići visoko
  • Facke
    6.3k

dok opet nebudu imeli za kiflu pa budu igraci morali raskinuti ugovore. Svaki par let iste u turske. Trosiju novce koje nemaju i za godinu dana se "raspada" njihov projekt.
  • Orc123
    12.6k
    Ako nista drugo, odlazi ko najskuplji HRV golman u povijesti i konacno mice s mjesta Kalinica...bilo bi sramota da on ostane br. 1....
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Tada ćemo ga spremno primiti nazad :cool:
  • Keyser Soze
    14.9k
    Ljudi pričajte kaj hoćete, ali ovo s transferima je užas. Mi smo u situaciji da su nam otišla 3 igrača iz kostura ekipe u pola godine s tim da postoji velika šansa da nam odu i Šutalo, Petko i Ivanušec. Mi koliko god dobili za njih nećemo ih moći nadomjestiti jer klupe nemamo i ne želimo iskeširati ozbiljan novac na pojačanja za koja i slijepac vidi da nam trebaju. Ovi klinci iz Alžira mogu bit ok, al to su ipak igrači s kojima ne znaš na čemu si i koji ne mogu odma uskočit u kopačke gore navedenih. Nevistić će vjerujem biti dobra zamjena za Livakovića, ali previše naših stožernih igrača ima želju ići u slabije klubove od Dinama samo za veću lovu i to nije nikako dobro tako da ajmo prestat sa "neće mu se stvarati problemi" nego spustimo rampu i dajmo Petkoviću novi ugovor!
  • criticus
    4.3k
    Ako nista drugo, odlazi ko najskuplji HRV golmanOrc123

Uh sad mi je lakše... ima je veliku šansu postat jedna od većih legendi kluba, bit kapetan idući 7-8 godina. Ali odabra je šta je odabra.
  • zagr
    505
    Iijepo i ponosan se danas probudim nakon sinoćnje pobjede i novog trofeja, udem na instagram I odma prva objava od zone da livi odlazi..
  • marcio amoroso
    43.5k
    Fener je ogroman klub i ima ogromnu bazu navijača. Neki ga tu predstavljaju kao miks Slavena i Sivasspora.

Mislim da ćemo jako teško nadoknaditi Livija i da će nam trebati baš vremena dok Nevistić bude ta razina. Ja se sada stvarno nadam da ćemo sa tim novcem dovesti bar dva ozbiljna imena i pojačati momčad. Bernauer, Kaneko, Titraoui su očigledno popune, a ne pojačanja. Još jedan vratar je također pod mus.
  • vjeko1701
    16.7k
    Svaka čast na svemu ali samo da napišem jedno univerzalno - Jebo vas Turska...Liga veterana i one season wonder propaliteta. Al ko voli nek izvoli.
  • Šteco
    991
    Bit ću razočaran ako Livi ode u Vrtnu svjetiljku. Taj transfer meni nema smisla niti financijski niti igrački. Iako je 9m plus bonusi za golmana u zadnjoj godini ugovora čak i dobra cifra. Ipak sam razočaran jer bi radije ga gledao u Villarealu ili sličnom klubu nego u toj divljoj ligi gdje je od zvijezde do propasti dovoljna jedna loša utakmica. Nadam se da je sve to ipak "turska sapunica".
  • Armagedon13
    959
    Kačavenda i Stojković po SN sve bliže Maksimiru
  • Eduardo
    24.9k
    Lagano mi je pun k****c popuna, dopuna, prinova i alternativa. Hoću konkretne stvari. Trebamo lijevog beka? Ok, dovedi lijevog beka, a ne nekog tko može po potrebi odigrati LB-a. Trebamo desno krilo? Dovedite jebeno desno krilo, a ne univerzalca koji može odigrati i špicu i lijevo krilo. Trebamo zadnjeg veznog? Dovedite pravu 'šesticu', a ne fleksibilnog veznjaka koji pokriva sve pozicije. Toga imamo i u svom dvorištu! Dajte prave stvari!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.