• nwankwo646
    646
    Ojedi je 20 dana stalo 99%...
  • Facke
    6.3k

Nis ja germanijaku vise nebi veroval. Znaju oni kinte.
  • scooniepenn
    5.1k

Meni osobno Kaneko djeluje kao jako dobar i zahvalan igrac, koji je po svojim karakteristikama drugaciji igrac od Spike, ali istovremeno ne samo drugaciji, vec i bolji. Volio bih cuti i misljenje drugih kolega, posebno ovi koji su ga i gledali u prijenosima.
  • marcio amoroso
    43.5k

Velim, daj Bože da bude Olmo, ali čovjek igra za deseti klub japanske lige. Ovo mu je prva sezona gdje ima ozbiljnije brojke, a za 15 dana će imati 26 godina. Mislim da se od njega očekuje puno i da će biti razočaranja.
  • San Lorenzo
    20k
    Ne sviđa mi se ideja o prodaji Ivanušeca ovog ljeta, nisam baš siguran da u rukavu imamo spremno rješenje koje bi zgotovili do rujna...mislim da ćemo samo pretočiti iz šupljeg u prazno i izmisliti Špiki novo radno mjesto.
  • Nolifer
    11.9k
    A zakaj nebi prodali Špikića i ostavili Ivanušeca? I tako bi se otvorilo mjesto za nekog novog još
  • Orc123
    12.6k

Ako slucajno ode Ivanusec ja bi doveo nekog free agent kvalitetnog igraca i dao đu dobeu placu u rangu najplacenijih na 2 sezone i uzeo bi Stojkovica kojeg bi polako uvodio i za godinu dvije bi stasali ti mladi....ili naravno ako se vani moze nac neko pravo kvalitetno krilo....
  • Fanboy
    3k
    Malo upadam kao padobranac sa pitanje, no vidim da netko od žute štampe vrtio da Hajduk ima para za Stojkovića ?! Jel ovo klasična patka ?!
  • Laugreano
    4.5k
    Ako se planiralo prodat Ivanuseca, onda se moralo uzet Orsica..Tesko da mozemo nac toliko kvalitetnu zamjenu.. Ovaj rang igraca je najbolje sto bi mogli dovest, a sad da li je dosta dobro da ga zamjeni, ne znam... https://www.transfermarkt.com/virgil-misidjan/profil/spieler/214346
  • San Lorenzo
    20k

Oršić je šest mjeseci sjedio na tribinama Southamptona, ima 30 godina, trebali smo ga platiti 2-3 milijuna eura i još mu dati veću plaću nego što je imao prije odlaska...čovjek je legenda kluba, ali ne mješati posao i emocije.
  • Armagedon13
    959
    Urugvajaca navodno traži bolju opciju,prekriži ga i traži dalje
  • xyz
    840
    Po meni, ako se nekoga prodaje, to treba biti J. Šutalo. Ipak na stoperima imamo više opcija. Naravno, ne kvalitetnih kao on, ali ga ipak mogu donekle zamijeniti. Ivanušec je, pak, igrač za kojeg nemamo ni približno zamjenu i njegova prodaja bi se značajno odrazila na igru, a onda i na rezultat.
  • Laugreano
    4.5k
    Bas njega nebi prodao, dok ne vidimo u kakvoj ce formi biti drugi Sutalo
  • Droljo
    18.7k
    Tom logikom onda nikog nebi prodali
  • Facke
    6.3k

otkud ti ta informacija?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.