• Gražvydas Mikulėnas
    12.8k

slažem se
    don't kill the messenger :D
  • mali M
    8k
    ma meni se čini da se u klubu jednostavno ne žele žuriti i iznositi neke naslove o pojačanjima/prodajama što i mogu razumjeti, ali s druge strane, brate u Dinamu si, ekipa želi znati šta se događa i kakva je situacija. previše mjesta se ostavlja pretpostavkama i teorijama sa šutnjom..
  • scooniepenn
    5.1k

Ma neee, ovo me baš nasmijalo pa sam morao. Kod ovakvih ponuda ako su zaista istinite klub treba vrlo jasno reći da niti jedna ozbiljna ponuda nije stigla i time si bez da išta iznosiš jasno dao do znanja da se Dinamo s obzirom na rejting i imidž vrijeđa ovakvim ponudama.
  • NB86
    16.9k
    Ako se ne varam place i/ili bonusi su kasnili u onoj sezoni lige prvaka s bjelicom kad se dobilo atalantu i sa shakhtarom igralo dva put x, sjecam se da su svi bili u soku cak su neke snimke igraca na pregovorima pred klubom bile.

Nije pokusaj opravdavanja situacije samo ne volim novinske natpise "prvi put u povijesti dinama" a dogodilo se u recentnoj povijesti, mogu mislit prije kako je to izgledalo
  • Patak
    3.5k
    Sad kad "nema za plaće" je malo utihnula i ova tema. A baš si mislim kaj je sa onih 12 igrača na koje se računa i posebno treniraju (Šaranić, Kulenović, Brkljača, itd...) .. Možda se moglo bolje s tim igračima odigrati. Ovako se svima dalo na znanje da su višak i sad svi čekaju kraj prijelaznog roka da ih se dočekaju badava, ili za neku siću a ovako i njima treba isplatiti plaću a od odštete vjerojatno ništa...
  • Laugreano
    4.5k
    Ovaj tjedan, uz barem jedno pojacanje, ocekujem i press konferenciju, na kojoj ce nastupati Simic & co.
    Podrzavam rad u tisini, ali neke smjernice navijaci ipak zasluzuju znati.
  • Ivanmtk
    1.6k
    Da. Komunikacija kluba sa javnosti mora bit puno bolja
  • Maki17
    257
    Evo i Štefulj na transfer listi, konačno. Čudno da Kulenović još nije prošao, prošlo ljeto je imao par ponuda
  • Droljo
    18.7k
    Evo i Štefulj na transfer listi, konačno. Čudno da Kulenović još nije prošao, prošlo ljeto je imao par ponudaMaki17

Info?
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Taman da cu stavit..
    https://www.24sata.hr/sport/hnl-transferi-uzivo-ljetni-prijelazni-rok-2023-913414

Mislim da on u Rudes ne moze jer je receno da Dinamo vise nece placat igrace na posudbama?
  • plavi72
    1.6k
    Ne može Štefulj ni u Jarun koji je dove dva lijeva bočna Ibanez i Bošnjak(Jadran Ploče)
  • Laugreano
    4.5k
    Ako je vjerovati Vecernjem, Japanac bi mogao biti prvo pojacanje
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Izgleda da je Feyenoord odustao od Ivanušeca jer im je puno 12M koliko navodno dinamo traži.
    Bogu hvala pa su škrti, a i šteta bi bilo pustiti ga za te novce
  • Mr Anderson
    12.9k
    Znači, sad i službeno nemamo nijednog pravog lijevog beka. Imamo trojicu koji to mogu pokriti za silu. Za Ivanušeca je bilo jasno da neće u Feyenoord. Nema šanse da oni plate 12-15 milja. Još bolje za nas.
  • Droljo
    18.7k
    Jbte oni bi stopera prodavali za 30 mil a za luku ne daju 15. Isti su ko mi :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.