• Crusades1986
    13.4k
    Fantom iz Wigana :lol:
  • Bosna86
    11.8k
    Razlika je u jedno 500 eura, tako da držimo fige imenjacima
  • Mr Anderson
    8.7k
    Protiv Dinama bi barem igrali na pravoj travi, a i Gruzija mi se čini nekako bliža. Još dok smo igrali sa Saburtalom guglao sam Tbilisi i Gruziju i odlučio čvrsto otići jednom tamo. Onda došla korona pa ovaj rat i nikako otići. Možda bi sad bila prilika.
  • Neki tip
    21.3k
    a i Gruzija mi se čini nekako bliža.Mr Anderson

Dobro ti se "čini", jer je Tbilisi bliži za cca upola puta u odnosu na Astanu.. ;)
  • Mr Anderson
    8.7k

Znam da je bliža u kilometrima, mislio sam na to da mi se čini bliža nama po mentalitetu ljudi i načinu života.
  • Neki tip
    21.3k
    Aha, ok, predoslovno shvatih.

Kako bilo, nekoliko ljudi koji su bili su mi puno pričali o iskustvima, jer mi je i samom Gruzija doslovno na vrhu liste zemalja koje namjeravam posjetiti, a da još nisam. Ljudi, hrana, vino, priroda, kultura, sve me zanima i djeluje vrlo zanimljivo i privlačno i mogu reći da sam odmah po izvlačenju pošao tražiti letove (ima iz Budimpešte za cca 400 EUR).

Doduše, to je zemlja kojoj svakako želim dati više od 3-4 dana "gostovanja" pa mislim da ostaje na "to see" listi za neku 10dnevnu priliku. :)
  • Infinity
    16.6k
    Odigrana je preliminarna runda, te imamo i posljednji klub koji ce igrati kvalifikacije.

Polufinale
    Escalades - Buducnost 0-3
    Tre Penne - Breidablik 1-7

Finale
    Buducnost - Breidablik 0-5

Breidablik je ujedno bio i domacin turnira. Radi se o prvaku Islanda koji ce u prvom pretkolu snage odmjeriti sa Shamrockom.

Kad su Crnogorci pali na 54. poziciju od 55, kad je Andora bila ispred njih, mislio sam da ne mogu nize. Ali mogu, mogu medju ovom elitom ne proci dalje, pa cak i primiti pet komada. Nevjerojatno.
  • immerwieder
    1.4k
    kaj sad, znači ciljamo sevillu iz prvog pita,
    ako je ovo o minusu i rasprodaji istina
  • Infinity
    16.6k
    Kakva rasprodaja? Samo pojacanja stekaju, za sad. O rasprodaji nitko ne prica.

A prvi pot - Feyenoord.
  • Nino Bule
    14.5k
    Kakva rasprodaja? Samo pojacanja stekaju, za sad. O rasprodaji nitko ne prica.Infinity

Govori o sevilli haha, navodno 90 mil u dugu i da su porucili da su svi igraci na prodaju, po meni malo cudna prica jer npr barca je vjerovatno u visestruko vecim problemima, ovi su jos i el osvojili, doduse ne znamo strukturu tih dugova pa mozda stvarno je krizna situacija u sevilli
  • Bosna86
    11.8k
    Dobra je Sevilla… Top 3 grada u Europi po mom mišljenju…
  • Infinity
    16.6k
    Nisam slusao na satu :lol:
  • Infinity
    16.6k
    Union Berlin ce svoje domace utakmice igrati na Olympiastadionu. Zanimljivo da se to dogadja u trenutku kada ce Hertha igrati drugu ligu.

Oni su na Olympiastadionu igrali i Konferencijsku ligu prije dvije sezone. Ne znam sta je tad bio problem, ali vrlo vjerojatno restrikcije zbog korone i povecanje moguceg kapaciteta koji se odredjivao procentima.

Prosle sezone su Europa ligu igrali na svom stadionu. Sad Ligu prvaka zele igrati na gradskom zbog kapaciteta. Dozvolu grada su dobili, te je to rijesena stvar.

Ukoliko udjemo u Ligu prvaka, oni ce nam biti jedan od mogucih protivnika, a onda i Olympiastadion kao jedno od mogucih gostovanja.
  • masacusec
    3.9k
    To je klub iz Kopenicka, i šteta je kaj ne igraju tam i dalje. Znam da je stvar kapaciteta, ali...
  • marcio amoroso
    37.5k
    Klub romantike i nostalgije. Ja mislio da takvi ne trče za lovom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.