Ali nismo interes za njim pokazali u tom trenutku nego kad je postao to što je sad. — xavier
bakrar zna i to se vidi iz par njegovih kontakata s loptom — db-izbjeglica
Znači treba čekati da se "dokaže" pa platiti x puta više? I namjerno je "dokaže" po navodnike stavljeno, jer ni spomenuti Frigan nije pokazao dovoljno da se barata ciframa kojima barata Miško.
Ako je neko procijenio da je vrijedno ulaganja, ajmo probati. Sprdali su se mnogi, uključujući mene (u društvu, nakon što je zabio prvi gol u dresu Dinama, u svoju mrežu), kada je dolazio upravo taj Petković, kojemu treba biti zamjena, pa eto kako je ispalo s njim. Ne kažem da će tako sada biti, samo malo vjere u ljude koji odlučuju. — Šteco
jedan zonaš je lani u 3. kolu nakon 15 minuta njegovog debija rekao da bi Bakrar mogao bit zanimljiv Dinamu — Captain America
(prije 2 mjeseca)Šutala smo spominjali jučer da je bio jako loš, ali Perić je također igrao baš užasno. Njega je Bakrar izluđivao.
Općenito mi je Bakrar u top 5 napadača lige. — marcio amoroso
(u odnosu na našeg Barišića koji je tamo tad bio na posudbi; prije 10 mjeseci napisano)Realno Bakrar bolji igrač pa kom pravo kom krivo. — marcio amoroso
ali mi ga nema logike uzimati dok imamo brdo drugih problema u momčadi. — marcio amoroso
Jel nam napadač najpotrebniji? Nije. No to ne znači da neće postati ubrzo i da ovo nije potez unaprijed.
Ne mora se rješavati redom prioriteta, nego redom prilika, ako je procijenjeno da je Bakrar prilika. — Neki tip
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.