• BornaPŽ1986
    1.1k
    Moj problem s njim je kaj imamo lošu opciju u kadru čitavu sezonuMlađi referent

Lako moguce, sve je to rizik, moze doci i netko drugi za koga nismo uopce culi ali necemo znati nista dok ih ne vidimo na terenu Ono sto je zanimljivo da Istra progura neke igrace poput Sutala koji je odigrao sezonu tamo, Beljo itd., mozda bude nesto i od njega u tom smjeru.
  • Orc123
    12.5k
    Cekaj ozbiljno nismo zaradili nista na tolicu i pustili smo ga besplatno? Zajebavate se?
  • Patrik11
    164
    Kastrati nije previse pokazao ni u lokomotivi igrao je na brzinu tehnicki ocajan nabrojana trojica mogu ostaviti trag u nekom klubu ako budu main man to se najvise vidi na primjeru najjuznijeg hrvatskog prvoligasa
  • BBB Mataa998
    2.6k
    Toliceva vrijednost po TM iznosi 1.3M eura i 2 godine ugovora jos. Ako smo dogovorili raskid u nasu korist bez isplate Tolica nije toliko los posao.
  • Hamed Kone
    29
    Dečki ,, kolko rasprave oko Bakrara.. ak i dođe , dolazi na posudbu pa bu se onda vidlo. Meni je veća tragedija da igra Menalo ili onaj Topić nedaj bože
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Cekaj ozbiljno nismo zaradili nista na tolicu i pustili smo ga besplatno? Zajebavate se?Orc123

Zahvalio se i objavio objavu na instagramu a po SN je raskid ugovora da

Kastrati nije previse pokazao ni u lokomotivi igrao je na brzinuPatrik11

Doveden zbog brzine, a i normalno da je zabio koji gol kad je igrao stalno u Loksi, slicno Kulenu
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Ako smo stvarno pustili Tolića za ništa neka sve onda ide u K. Pa jesu ONI NORMALNI?? Ja se iskreno nadam da nisu, ili ako jesu da je to dio nekog deal-a jer bi u suprotnom ovo značilo da imamo više nego nesposobne ljude u upravi...
  • Bosna86
    12.3k
    Gotovo je, raspadamo se…
  • Mlađi referent
    13.4k

Pa Bakrar je klupa Istre i Setifa, kakav je on trag ostavio?

Sorry, ali meni ozbiljno loš transfer.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    A i taj Tolic :lol: Slovenci su se trebali grebat rukama i nogama da ga uzmu, a on ode dzabe Slovacima. Mi smo njega platili 300 k ako se ne varam tako da ono.. Trebao je otic nekome pod racun, Slovan nema igraca za nas.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Gotovo je, raspadamo se…Bosna86

Ne raspadamo se sigurno, ali nemoš reć da je ovo dobar posao...
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Ali u stvari ajde pričekat cu, mozda pljujem bezveze.
  • Captain America
    20.4k
    Skinuli smo s ugovora igrača koji nije imao mjesta kod 4 različita trenera, a ne bi imao ni kod Bišćana kad znamo što traži od igrača. Tu još treba dodati Vrbančića i možda Brkljaču koji dolaze od mladih, a očito se i traži pojačanje u veznom redu. Sigurno nije imao mali ugovor i pitanje je dal mu itko može dati tolki ugovor od potencijalnih kupaca. Ako nismo morali platit zadnje 2 godine ugovora, skroz korektan potez uprave.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Morali su uzet bar postotak...
  • Orc123
    12.5k
    Ljudi moji milju eura da se nije moglo uzet na Tolicu onda fakat u k..ac! Pa nije on Atienwen jbt....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.