• deda
    42.1k
    Ne može on Patak više ozbiljno, vjeruj.
  • Armagedon13
    959
    Gdje će Tola?
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Petko, Drmić, Kulenović i Emreli su za mene bolji nogometaši od Bakrara.Mlađi referent

Kulenovic doveden iz Legije za nekih 1,5 - 2 milijuna najvise, 0 golova za Dinamo. Sve sta je dao dao je Rijeci i Loksi, ne znam je li to mjerodavno za usporediti kad je opet tamo bio prva opcija a kod nas ga nije bilo na mapi. Po tome sto je on doveden za 1,5 opet govori kako 300.000 posudba nije toliko problematicna.
  • Beowulf112
    422

Bakrara sam ja gledao 2-3 puta i mogu reci ako dode za neku normalnu cijenu da bi mogao biti koristan u rotaciji...suprotan je igrac petkovicu...hitar,brz,neugodan za cuvanje...malo podsjeca na soudanija na trenutke jer se izvlaci na krilo cesto i s krila napada
  • Mlađi referent
    14.9k
    Po tome sto je on doveden za 1,5 opet govori kako 300.000 posudba nije toliko problematicna.BornaPŽ1986

Moj problem s Bakrarom nije financijska šteta, pogotovo ako je to posudba.
    Moj problem s njim je kaj imamo lošu opciju u kadru čitavu sezonu za koju smatram da nam neće donijet ništa. A iduća sezona nam je vrlo važna i rezultat je imperativ. To kaj ćemo ga za godinu dana imat mogućnost vratit ako će bit šrot je mala utjeha.

Iskreno, iznenadio bih se da njega i Šimić i Bišćan uopće gledaju kao opciju. Mislim da je to više novinarska patka jer informacije slabo dolaze.
  • Patrik11
    164
    Bakrar je da se ne lazemo dosta bolji od menala ili emrelija ima sve ono sto biscan trazi definitivno bi bio koristan
  • Mlađi referent
    14.9k

Ok, daj Bože.
    Ja mislim da nećemo dobit apsolutno ništa s njim. Rang Kastratija, Menala, Atiemwena i ostalih
  • Orc123
    14.1k

Oces da ti ja sad velim? Ne da ga gledaju kao opciju nego Biscan inzistira na njemu!
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Super onda. Ako trener baš inzistira na njemu, sigurno ga vidi negdje u svojoj momčadi
  • Orc123
    14.1k
    I ja bi rađe da se rijese druge kriticne pozicije ali ocito iz nekog razloga ga Biscan zeli....iako i ja mislim da je dobar igrac....ali sad da je peioritet nije....
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Tolic u Slovanu
  • BBBaranja
    4.4k

I to za dž,raskid ugovora s nama i odlazak u Bratislavu..
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Moj problem s njim je kaj imamo lošu opciju u kadru čitavu sezonuMlađi referent

Lako moguce, sve je to rizik, moze doci i netko drugi za koga nismo uopce culi ali necemo znati nista dok ih ne vidimo na terenu Ono sto je zanimljivo da Istra progura neke igrace poput Sutala koji je odigrao sezonu tamo, Beljo itd., mozda bude nesto i od njega u tom smjeru.
  • Orc123
    14.1k
    Cekaj ozbiljno nismo zaradili nista na tolicu i pustili smo ga besplatno? Zajebavate se?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.