• BornaPŽ1986
    1.1k
    Kad bi Livi i Petkovic ostali i produzili ugovore to bi bilo pola posla. Petkovica kao reprezentativca moramo imati, ja se nadam da ce se naci rjesenje
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Kaj nije njihov budzet manji od 50?
  • Infinity
    18.9k
    Jest bio. Sad su najavili 60 kad imaju sigurnu LP.
  • Mlađi referent
    13.4k
    Nitko nije ljubomoran nego je poanta da se i for free mogu dovesti ozbiljna pojacanja....Orc123

Ok, ali mi ne znamo jesu li oni ozbiljna pojačanja.
    Zvezda se redovno oslanja na takve strance i nisu se do sad ta pojačanja pokazala bolja nego ova kaj mi dovodimo. Taj Krasso ima jednu ozbiljnu sezonu iza sebe. Olayinka i ne briljira baš u europskim natjecanjima, zar ne?

Eno, rivali su dofurali Awaziema, čovjek je isto vrijedio 5 milja po tom famoznom TM, ispao rupetina teška. Jer generalno TM i je dobar za prvih 7-8 liga, sve dalje je kritično. Što je najbolje taj je i igrao u dobrim ligama
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Olayinka je došao u kopenhagen na potpis ugovora prošlo ljeto. Zapelo na liječničkom, koljeno je bilo u pitanju.e sad, on odigra bez operacije, i potpisa za zvijezdu u prvom mjesecu a ugovor počinje sad nakon isteka važećeg. Sad dali on i dalje vuče tu ozljedu, pitanje je od milijun dolara. Vrijeme će pokazati. Dobar ugovor je dobio i ako je došao bez odštete. Ja sam uvijek radije za mlade i potentne igrače na kojima možemo i zaraditi
  • Eduardo
    24.9k
    ja sam uvijek za kvalitetne igrače s kojima ćemo ostvariti rezultate, a na temelju tih rezultata ostvariti i zaradu.
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Tesko. Njihov predsjednik mi se cini kao veliki mitoman, već par puta kroz godine sam vidio takve priče
  • Infinity
    18.9k
    Pratio sam dizanje s 20 na 30, pa kad je rekao da idu s 30 na 40, pa s 40 na 50 i sad s 50 na 60.

Dobit ce od UEFA-e na kraju oko 25 milijuna, dobiju od Gazproma 11 i pokrili su 60% od tih 60 milijuna.
  • xyz
    840

A preostalih 40% ili 25 milijuna eura?
  • Droljo
    18.4k
    A koga budu prodali da skupe ostatak?
  • Infinity
    18.9k
    Pa imaju i druge sponzore, ulaznice, marketing i slicno. Nije da nece zaraditi ni centa pored ovoga.

Samo od ulaznica za Ligu prvaka dignu pet milijuna eura.
  • marcio amoroso
    43.2k

Uvijek nešto prodaju i imaju jako dobru posjetu. Kada uz to uzmeš ostale sponzore, nagrade od Fife i marketing mogu se pokriti sigurno.
  • Jurki
    18.3k
    zaboravil si spomenuti i dobre donacije od drzave.
    Eh kad bi bar mi imali takve financije di nebi trebali gledati al se bu prodalo obiteljsko srebro ili ne.
  • deda
    38.5k
    Zvezda je u zadnje 3 sezone prodala igrača za 15 milja eura. Tako da to njima nije baš neki izvor budžeta.
  • marcio amoroso
    43.2k

I država ih gura, da. Ne bi ja baš volio da se financiramo kao oni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.