• Patrik11
    164
    Gojko Cimirot danas najbolji igrac kod bosne u standardu prosjecan nebi bio los kao neka rotacija a slobodan je igrac
  • Orc123
    17.4k

Ja ti mislim da to uopce nisu rocne cifre, bas gledam na toj stranici onaj doekhi u Unionu znam da smo peosle godine gledali da ima 1,1m eura ako se ne varam a tu bi ispalo po ovoj stranici da ima ispod 300eura godisnje....tako da ...Kolasinac ima minimalno duplo od navedenog....
  • Patrik11
    164
    2.5 miliona ima placu u marseju
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Aha.. jbg, ja se ponadao :lol:
  • BBBaranja
    5.2k
    O Ratkovu sam pisao na polusezoni još,danas ga je predstavio RB Salzburg..a Mirko Topić iz Vojvodine kojeg sam spominjao isto kad i Ratkova isto blizu transfera u Famalicao..
    Šteta što se nije malo zavirilo u komšiluk..
  • Zagi
    19.2k
    O Ratkovu sam pisao na polusezoni još,danas ga je predstavio RB Salzburg.. — BBBaranja

Po TMu cijena 4.5m eura.
    Oni mogu "baciti" takve cifre za igrače poput njega ili Roka Šimića, mi ne jbg.
    Puno je to za app.
  • BBBaranja
    5.2k
    Prije pola godine nije vrijedio toliko,ali dobro..sad je gotovo :smile:
  • Sajla
    24.5k
    što mislite o igračima ovog tipa:
    https://www.transfermarkt.com/tiemoue-bakayoko/profil/spieler/182618

možda ne konkretno baš on, ali igrači koji se nisu nametnuli u vrhunskim klubovima, nisu puno igrali i cijena im je jako pala ili su bez ugovora. ovoga TM procjenjuje na 2.5mil, a nekad je vrijedio 40mil. naravno, pitanje je i bi li nakon Milana, Chelsea, Napolija došao kod nas, ali možda ima sličnih igrača koji bi u Dinamu vidjeli priliku da ožive karijeru
  • bluelions
    456

2 sezone ga nije bilo nigdje. To je ipak puno za ozbiljnog igrača.
    Pošto je bio dugo u Milanu, vjerojatno ga dobro zna SD.
    A ja mislim da ti igrači neće pristati baš na male plaće. Navikli su oni na milijune...
  • Orc123
    17.4k
    Jedan cufre je prije toliko godina dosao u Dinamo a imao je vrhunsku karijeru i bio reprezentativac Argentine ..... Zasto bi ovo ili nesto slicno onda bilo nerealno? Pogotovo ako bi dovodili takvog igraca bez odstete....uvijek se moze . . .
  • Sajla
    24.5k
    prije Cufrea je bio Nowotny, također igrač s vrlo respektabilnom karijerom, tako da primjera ima. ali obojica su već bili u tridesetima. eh sad, u kakvom je ovaj stanju, to bi Šimić mogao (do)znati preko veza u Milanu. nije ga bilo nigdje 2 godine, ali Ademi je bio i u još goroj situaciji pa ipak..
  • Mali dioničar
    20.8k
    Nowotny, također igrač s vrlo respektabilnom karijerom — Sajla

Nowotny nije došao u Dinamo igrati nogomet.
  • Orc123
    17.4k
    Ne znam ni ja, ja se opcenito referiram na mogucnost dovođenja takvog igraca. Pa i ovaj Tunizanin nije u cvijetu mladosti bio pa smo ga skoro doveli jer bi nam fakat bio pojacanje ....uz mladost nam i trebju dokazani iskusni igraci...bas kao sto je bio Teofil kada je dosao u dinamo s 28g...ako smo mogli tad dovedti Teofila pa kako ga ne bi mogli sad?
  • Sajla
    24.5k

KTC i Tunižanin su ipak igrali u malo drugačijim klubovima - i igrali su. a ovaj je bio u puno jačim klubovima, ali nije igrao. moje pitanje je više išlo u tom smjeru, treća/četvrta opcija iz top kluba koja grije klupu ili sjedi na tribini (Bakayoko) ili netko tko redovno igra u slabijem klubu (KTC, Tunižanin)? ili oboje ;)
  • NitkoBitan
    39.3k
    Pa i ovaj Tunizanin nije u cvijetu mladosti bio pa smo ga skoro doveli jer bi nam fakat bio pojacanje — Orc123

Kad smo svi ocekivali Tunizanina kao gotovu stvar mnogi su sa skepsom gledali na njega, bio nam je B opcija i prinova vise nego pojacanje. Sada kada je to propalo odjednom je postao pojacanje za kojim zalimo :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.